dhr. J. (Johan) Vermulst

Johan timmert aan de weg!

Een rijk carrière -pad leidend naar contra-expert, begon voor Johan letterlijk met getimmer. Maar dan als timmerman. Na 5 jaar als timmerman wilde hij graag meer verdieping en heeft Johan een bouwmanagement- opleiding gevolgd. Hierna werd hij werkzaam als planner voor schadeherstel-monteurs en uiteindelijk als projectleider voor het herstel van grotere schades.

Na een paar jaar was de stap als schade-expert voor maatschappijen hierbij een logisch gevolg. Maar nu hij de ene kant van het expertise vak had bekeken als expert namens verzekeraars, was hij erg nieuwsgierig naar de andere kant en is hij als contra- expert bij Coolen Expertise aan de slag gegaan.

Johan draagt zijn steentje bij

Een flink loopbaan- pad waarmee Johan veel kennis en kunde heeft vergaard om als bouwkundig contra -expert zijn steentje bij te dragen.  Vanuit alle aspecten, die komen kijken bij een bouwkundige schade, heeft Johan werkervaring. Een mega basis waarmee hij voor zijn verzekerden zijn mannetje staat als bouwkundig contra- expert.

Binnen Coolen Expertise houdt Johan zich vooral bezig met bouwkundige schades, begroten van herstelkosten en het begeleiden van verzekerden bij hun bouwkundige vraagstukken.

Als bouwkundig contra-expert denkt Johan in (bouwkundige-)oplossingen; “Omdat ik jaren in de bouw heb gewerkt en daarnaast mijn eigen huis heb gebouwd, weet ik waar ik het over heb.” Hierbij is hij vooral van het ‘niet lullen maar poetsen’. Zoals hij zelf zegt: “Ik ben meelevend, eerlijk en recht door zee”

Meer weten hoe Johan zijn steentje bijdraagt aan jouw optimale bouwkundige schadevergoeding? Bel hem gerust op 06 – 53 72 65 27

 

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×