Wat is contra-expertise?

Wat is contra-expertise? Een contra-expert is een deskundige die je zélf inschakelt direct na een schade. Iemand die weet welke dingen geregeld moeten worden, je schadeclaim optimaal afhandelt én ervoor zorgt dat je krijgt waar je simpelweg recht op hebt.

Schade door brand, water of storm is al ontzettend vervelend.  Maar ook het na traject kan zeer nare verrassingen met zich meebrengen!

Tenzij je een contra-expert inschakelt.

Die behartigt namelijk jóúw belangen (en voorkomt dat de verzekeraar je afwimpelt).

  • Deskundig advies over de eerste stappen bij schade
  • Belangenbehartiging richting je verzekeraar
  • De vergoeding waar je recht op hebt. 

Een contra-expert is een deskundige die je zélf inschakelt. Iemand die weet welke dingen geregeld moeten worden, je schadeclaim optimaal afhandelt én ervoor zorgt dat je krijgt waar je simpelweg recht op hebt.

Jij versus de verzekeraar?

Want vergis je niet. De expert die de schade namens je verzekeraar behandelt, handelt vooral in het belang van… die verzekeraar. Dan is het fijn als je kunt vertrouwen op de expertise van je eigen adviseur: jouw contra-expert. En als deze namens jou de strijd aangaat met de expert van de verzekeraar.

Je eigen contra-expert vanaf dag één

Een contra-expert van Coolen Expertise adviseert je trouwens ook over heel praktische dingen, zoals het regelen van onderdak, het veiligstellen van niet-beschadigde eigendommen en het treffen van maatregelen om je leven of je ondernemerschap weer snel op te kunnen pakken. We melden ons dus niet achteraf, maar slepen je vanaf dag één door deze moeilijke periode heen. Neem gerust contact op voor vragen en vrijblijvende informatie is contra-expertise

Dit recht heb je altijd

Iedere verzekerde heeft het recht om zich vanaf het eerste moment na schade te laten bijstaan door een eigen contra-expert in de schaderegeling. Dit staat in jouw polisvoorwaarden. Wacht niet af tot het mis gaat want dan is het te laat.

Wacht niet af maar neem gerust contact op. We beantwoorden je vragen graag en vrijblijvend.

blank

Welke schade heb je?

blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×