Hoe gaan we dat doen?

Bij schade door brand, water of storm komt er veel op je af. Heel veel. Maar geen zorgen: als contra-expert begeleiden we je stap voor stap, zodat jij kunt focussen op je normale leven, je gezin en/of je bedrijf.

Ondertussen zetten wij onze kennis en ervaring in om voor jou een optimaal resultaat te bereiken. En ook in praktische zin regelen we van alles voor je.

  • jij focust op jezelf, je gezin en/of je bedrijf
  • wij zorgen voor alle rompslomp
  • we zetten 30 jaar kennis en ervaring in voor een optimaal resultaat voor jou

Het klinkt misschien wat vreemd, maar wij schrikken niet meer van de schade die een brand, water of een storm aanricht. Natuurlijk, we leven met je mee. Maar er moet iemand zijn die het hoofd koel houdt, het overzicht bewaart en daadkrachtig te werk gaat.

Want wat staat er nou precies in die polis? Hoe moet je die kleine lettertjes interpreteren? Waar zitten de financiële haken en ogen? Hoe kom je tot een reële claim? En hoe denkt die expert van de verzekeraar precies?

Wij gaan er voortvarend mee aan de slag. En ondertussen zorgen we er ook voor dat je je leven of je ondernemerschap weer een beetje op kunt pakken.

 

In grote lijnen ziet dat proces er zo uit:

 

1. Je belt direct je verzekeraar – én ons

Zo zijn we vanaf dag één betrokken en werken we met dezelfde uitgangspunten als de expert van je verzekeraar. Ook kunnen we je direct adviseren bij belangrijke keuzes.

2. We helpen je door de crisis heen

Onze contra-experts hebben veel ervaring met situaties zoals die van jou. Zij zorgen in een ronduit hectische tijd voor rust en stabiliteit. Ook helpen we je bij de eerste behoeftes, zoals vervangende woonruimte of de eerste voorzorgsmaatregelen om je bedrijf overeind te houden.

3. We zorgen voor een offensieve schadeclaim

We analyseren je polis, doen onderzoek, maken berekeningen, inventariseren je wensen, geven advies… Kortom: we bereiden een offensieve, maar faire schadeclaim voor. Je hebt niet voor niets al die jaren premie betaald!

4. Wij onderhandelen met de verzekeraar

We sturen je stukken naar de verzekeraar. In de overleggen die volgen, staan we vierkant voor jouw belangen. Het resultaat: een optimale schadevaststelling, ofwel de garantie dat je verzekeraar het bedrag uitkeert waar je recht op hebt (en geen cent minder).

5. De verzekeraar zorgt voor uitkering

We leggen uit hoe de afwikkeling er uitziet. Ook bespreken we samen de Akte van Taxatie. Korte tijd later volgt de uitkering van je verzekering en kun je gaan herbouwen of investeren. En onze vergoeding? Ook daarover hoef je je geen zorgen te maken.

blank

Welke schade heb je?

blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×