Bekijk onze animatie over de kosten

Geen zin om te lezen?
Bekijk de video over kosten.

Kosten

Om met de deur in huis te vallen: je bent verzekerd voor het werk dat wij voor je doen. Je verzekeraar betaalt dit dus. En doen we iets extra’s? Dan hoef je ons niet te betalen als je niet tevreden bent. Zó zeker zijn we ervan dat je straks ontzettend blij bent met het resultaat dat wij voor je behalen.

 

  • Kosten zijn meeverzekerd (soms tot een bepaald maximum)

  • Kosten boven dat maximum verdienen zich terug

  • Niet tevreden = niet betalen

 

Bijna alle verzekeringspolissen geven je het recht om een contra-expert in te schakelen. En bijna altijd vergoedt de verzekeraar die kosten: geheel of tot een bepaald maximum.

Worden de kosten geheel vergoed? Dan kunnen we meteen aan de slag. Is er een maximum? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken.

 

Niet tevreden = niet betalen

Stel: je verzekeraar hanteert een maximum. En we moeten meer uren maken dan dat maximum (om een optimaal resultaat te halen). Dan doen we je een heel duidelijk voorstel: al het werk dat we bovenop dat maximum doen, hoef je niet te betalen als je niet tevreden bent. Zonder rare voorwaarden, zonder kleine lettertjes, zonder addertjes onder het gras.

We weten namelijk zeker dat die extra uren jou zoveel geld opleveren dat je tevreden zult zijn. En dat je ons dus graag zult betalen voor dat extra werk. De cijfers bevestigen dit: 98% van onze klanten betaalt ons in zulke gevallen gewoon.

 

‘Gratis’ bestaat niet

Er zijn overigens contra-experts die hun diensten ‘gratis’ aanbieden. Dat betekent dat je hen niet hoeft te betalen voor het werk dat zij bovenop dat maximum doen. Dat klinkt goed, maar… zij zijn er dus bij gebaat om zo min mogelijk uren voor je te maken. Daar geloven wij niet in. Wij willen namelijk vólle bak met je claim aan de slag, zonder naar uren te hoeven kijken. Alleen dan heb jij immers een contra-expert die álles voor je uit de kast haalt!

 

blank

Welke schade heb je?

blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×