Waarom Coolen Expertise

Coolen Expertise neemt je alle zorgen uit handen bij de afwikkeling van schade door brand, water of storm. Goed om te weten: we staan bekend als de meest gedreven contra-experts van Nederland. Waarom?

 

  • ruim 30 jaar ervaring
  • volledig thuis in álle aspecten van het schadeproces (dus ook bouwkundig)
  • alle kennis in eigen huis
  • 24/7 beschikbaar
  • familiebedrijf 

 

Meteen vanaf je melding staan onze hoogopgeleide contra-experts 24/7 voor je klaar: op organisatorisch en financieel gebied, zowel bij je thuis als voor je bedrijf. Voorwaarde is wel dat je verzekerd bent en dat het schadebedrag (waarschijnlijk) boven de € 25.000 ligt.

Met onze kennis, ervaring én gedrevenheid krijgen we dingen gedaan. Maar je kunt bij ons ook rekenen op een persoonlijke benadering. We behartigen namelijk al ruim dertig jaar de belangen van mensen zoals jij. Daardoor weten we precies wat je doormaakt. En dat is niet niks.

Bovendien zijn we niet voor één gat te vangen. Is er sprake van een extra bijzondere situatie? Dan gaan we op zoek naar creatieve en niet-alledaagse oplossingen. Als jij maar krijgt waar je recht op hebt.

Geregistreerd NIVRE Register-Expert

Wij zijn geregistreerde NIVRE Register-Experts. Het NIVRE is een onafhankelijk instituut dat de kwaliteit en deskundigheid van contra-experts borgt. Wie een NIVRE Register-Expert inschakelt, kan erop vertrouwen dat deze voldoet aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en deskundigheid.

 

Welke schade heb je?

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×