Zakelijk

Als je bedrijf getroffen wordt door brand, storm of wateroverlast, komt er in korte tijd enorm veel op je af. Terwijl jij als ondernemer maar met één ding bezig bent: de toekomst van je bedrijf. Dat is ook de enige juiste keuze. Laat het gevecht met de verzekeraar maar aan ons over.

Kenmerken

 • Doorgaan met het bedrijf

  Zo snel mogelijk weer jouw bedrijf doorstarten.

 • Snel duidelijkheid

  Wij begrijpen als geen ander dat je snel duidelijkheid wilt voor jouw klanten en personeel.

 • Optimale schadevergoeding

  Wij weten hoe we jouw polis moeten 'lezen'.

 • Omdat je recht hebt op meer

  Je hebt jarenlang premie betaalt om nu te krijgen waar je recht op hebt.

blank
blank

Ervaringen van klanten

Meer dan 3500 verzekerden gingen je voor. Coolen Expertise stond hen bij tijdens hun schaderegeling. Voor iedere regio of iedere sector hebben we iemand die graag aan jou zijn ervaringen vertelt.

Bekijk alle ervaringen

Familie van Hintum

Heel fijn, goed georganiseerd en duidelijk.

Familie van Hintum

Familie Heijnen

Zonder de hulp van Coolen was het een stuk slechter en beroerder gegaan.

Familie Heijnen

De heer Zweegers

Altijd doen!

De heer Zweegers

Stichting de Uil

professionele steun en menselijke kijk op het hele verhaal

Stichting de Uil

Familie Severs

Goed gesteund en gestuurd

Familie Severs

blank

Meer informatie

Het is niet niks als je bedrijfspand in vlammen is opgegaan, je productiehal onder water staat of een storm de boel heeft platgelegd. Maar je moet verder: je medewerkers geruststellen, je klanten bedienen, je toekomst veiligstellen…

Dat kan alleen als het traject met de verzekeraar goed verloopt. Én de verzekeraar het juiste bedrag uitkeert natuurlijk. Daar gaan wij voor zorgen. We nemen je alle rompslomp uit handen, zodat jij kunt focussen op je bedrijf.

 

Snel weer aan de slag

We zijn zelf ook ondernemers. En we werken dagelijks met andere ondernemers, van klein tot (heel) groot. We begrijpen je situatie dus als geen ander. Daarnaast kennen we onze weg in de polissen, de kleine lettertjes en de aanpak van verzekeraars. Bovendien gaan we zulke gevechten aan met een compleet team én zo’n 30 jaar ervaring. Ga er dus maar vanuit dat we er het maximale voor je uitslepen.

Maar we kijken ook naar jou, je medewerkers, je klanten. We geven snel uitsluitsel, helpen je bij het maken van keuzes en staan als een betrokken adviseur naast je op de momenten die ertoe doen. Je medewerkers toespreken, je klanten informeren, je verzekeringskantoor betrekken? Alles voor een goede toekomst!

 

O ja, dan nog dit

Volgens de regels móét je verzekeraar je vertellen dat je recht hebt op een contra-expert. Maar sommigen zeggen daar dan bij dat dit je geld kost en dat de procedure langer gaat duren. Flauwekul natuurlijk: wij zorgen er juist voor dat je krijgt waar je recht op hebt. En ja, soms duurt het daardoor net iets langer; wij hebben namelijk een hekel aan overhaast werk van de verzekeraar. Maar maak je geen zorgen: we begrijpen dat je snel verder wil. En ook wij ronden een claim graag zo snel mogelijk af.

blank
blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×