Assurantie tussenpersonen

Is je klant getroffen door brand, wateroverlast of stormschade? Dan is er werk aan de winkel voor jou als tussenpersoon. Wij helpen je daar graag bij. Door schouder aan schouder op te trekken staan we samen sterker. En krijgt je klant waar hij recht op heeft.

Kenmerken

 • Schaderegeling voor jouw klant

  Ieder binnen zijn eigen discipline zorgen we samen voor de verzekerde.

 • Teamwork

  Samen zorgen we dat jouw geadviseerde polis gaat uitpakken zoals bedoeld.

 • Jouw advies bekrachtigd

  Een tevreden klant voor jaren.

 • Ondersteuning

  Wij doen het werk en zorgen voor een optimale schadevergoeding voor jouw klant.

blank
blank

Ervaringen van klanten

Meer dan 3500 verzekerden gingen je voor. Coolen Expertise stond hen bij tijdens hun schaderegeling. Voor iedere regio of iedere sector hebben we iemand die graag aan jou zijn ervaringen vertelt.

Bekijk alle ervaringen

De heer Filius

Beste resultaat behaald voor ons

De heer Filius

Familie Severs

Goed gesteund en gestuurd

Familie Severs

De heer en mevrouw Drees

Alles onderbouwd met een overzichtelijke, schriftelijke documentatie.

De heer en mevrouw Drees

De heer van Anrooij

Dankzij Coolen hebben we zonder gedoe schade kunnen regelen met de verzekering

De heer van Anrooij

De heer Banken

Een breed gedragen oplossing

De heer Banken

blank

Meer informatie

Hoe vervelend de situatie voor je klant ook is, juist nu kun je jouw waarde als tussenpersoon bewijzen. Dat deed je eerder al door de juiste verzekeringen af te sluiten. Nu verwacht je klant dat je er alles aan doet om een optimale financiële vergoeding uit het vuur te slepen. Ons doel is dus exact hetzelfde.

 

Ieder zijn expertise

De ervaring leert dat een goede samenwerking tussen tussenpersoon en contra-expert tot de beste resultaten leidt. We hebben ieder immers onze specifieke expertise: jij kent je klant het beste en weet exact hoe deze verzekerd is, wij brengen dertig jaar kennis en ervaring als contra-expert met ons mee.

 

Geen extra kosten

Goed om te weten: je cliënt is verzekerd voor het inschakelen van een contra-expert. De eventuele extra kosten hoeft de verzekerde alleen te betalen wanneer hij tevreden is. Hier leggen we uit hoe dat werkt.

 

Samen eens van gedachte wisselen?

Assurantie tussenpersonen die al vaker samen met ons bij een schadeproces hebben opgetrokken, bellen ons maar al te graag ook een volgende keer.  Wil je vooraf al eens sparren hoe we ook jou en jouw verzekerden in geval van schade kunnen helpen? Goed idee om eens een kop koffie samen te drinken. We komen graag een keer bij je langs. Hiervoor kun je contact opnemen met ons kantoor op 073 – 644 1616 of rechtstreeks met Maik Vaneker. Zijn contactgegevens vind je hier.

 

blank
blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×