Contra-expertise inschakelen

Na schade door bijvoorbeeld brand water of storm is het altijd toegestaan om een eigen contra-expert in te schakelen. Dit recht staat zowel in de wet als in bijna alle polisvoorwaarden.

Eigen contra-expert inschakelen

Het komt voor dat verzekeraars, stichting salvage (ook aan verzekeraars verbonden) en eigen schadebehandelaars dit ontkennen of afraden. Dit is niet juist. Zo wordt u doelbewust op achterstand gehouden en misbruik gemaakt van uw vertrouwen. Elke consument of bedrijf met een verzekering heeft het recht op contra-expertise.

Waar op letten?

U heeft zelf helemaal de vrije hand om een eigen contra-expert in te schakelen en het mag altijd direct. Er hoeft niet gewacht te worden tot het misloopt of totdat er een conflict is ontstaan. Sterker nog de contra-expert loopt vanaf het begin tot het einde van de schaderegeling mee om het proces in goede banen te leiden en om uw belangen als gedupeerde te behartigen. Voorkomen is beter dan genezen.

Deze eigen expert kan direct van af het eerste moment na de schade worden ingeschakeld. Er hoeft niet gewacht te worden tot het misloopt of totdat er een conflict is ontstaan. Sterker nog de contra-expert loopt vanaf het begin tot het einde van de schaderegeling mee om het proces in goede banen te leiden en om uw belangen als gedupeerde te behartigen.

Zelf kiezen!

Als verzekerde kiest u zèlf wie u inschakelt als uw eigen contra-expert. Nadrukkelijk vermelden wij, dat dit zeker niet bepaald dient te worden door uw verzekeraar of gelieerde partijen. Zij zullen eerder bevriende partijen noemen wat niet in uw voordeel zal zijn.

Coolen Expertise

Coolen Expertise heeft meer dan 3500 ambassadeurs in heel Nederland en blijkt keer op keer een goede keuze voor particulieren, bedrijven, intermediairs en assurantiemakelaars.

Door voor Coolen Expertise te kiezen, bent u gegarandeerd van de juiste keuze. Het gaat immers over uw belangen, uw geld en uw toekomst.

Heeft uw schade een andere oorzaak dan brand, water, storm of inbraak en twijfelt u over het inschakelen van een contra-expert, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts om uw vragen te bespreken.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×