dhr. M. (Mickey) Manders FFP

Als student bedrijfseconomie vervulde Mickey al verschillende werkzaamheden voor Coolen Expertise en na 20 jaar hervonden zij elkaar. Met zijn cijfermatige bagage helpt Mickey als contra-expert voornamelijk MKB-ondernemers bij het vaststellen van hun materiële en bedrijfsmatige schade. Daarnaast helpt hij particulieren bij schade aan hun inboedel.

Op Mickey kun je rekenen

Rekenen, daar houdt Mickey van. Van jongs af aan is Mickey geboeid door cijfers en wat je er mee kunt doen. Als afgestudeerd bedrijfseconoom is hij zich na zijn studie verder gaan verdiepen in pensioenen en financiële planning. Na zijn loopbaan gestart te zijn bij verschillende financiële instellingen, heeft hij 10 jaar lang zijn eigen financieel advieskantoor opgebouwd en geleid. Hierbij diende hij voornamelijk als sparringpartner voor ondernemers en hun financiën. Zowel zakelijk als privé.  Uiteraard heeft hij hiervoor alle WFT certificeringen behaald en is hij gecertificeerd financieel planner.

Van pensioenen naar schade

Na mooie jaren waarbinnen de pensioenen en financiële planning de hoofdrol speelden, was het voor Mickey tijd voor een nieuwe stap. Hij heeft zijn advieskantoor verkocht en heeft zijn financiële pijlen op contra- expertise gericht.

Mickey is met zijn ruime ervaring en cijfermatige bagage een aanwinst voor het team van Coolen Expertise. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de schaderegeling van particulieren en MKB ondernemers. Zoals Mickey hier zelf over zegt: “Hierbij is mijn doel om de onderneming na een ingrijpende gebeurtenis als een brand, weer terug op de rails te krijgen en hierbij de ondernemer weer vertrouwen in de toekomst te geven.”

Voor Mickey moet samenwerking met andere experts uiteindelijk tot het beste resultaat voor zijn verzekerden leiden. “Ik vind het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Daarnaast staan het duidelijk, volledig en goed beargumenteerd overleggen van zaken, bij mij hoog in het vaandel.”

Mickey is gedreven in wat hij doet. Zoals gezegd: Op Mickey kun je rekenen.

Bel hem gerust eens om van gedachte te wisselen op 06 – 21 85 21 83.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×