drs. K. (Klaas) Coolen

Als tweede generatie, heeft hij het familiebedrijf Coolen Expertise gebracht waar het nu staat. Zijn doel was een van de beste contra-expertise bureaus van Nederland te worden en vooral nu om dit ook te blijven. De collega’s van binnen en buiten het bedrijf omschrijven Klaas vaak als geïnteresseerd, pragmatisch en probleemoplossend. Klaas is Managing Partner bij Coolen Expertise.

Met de handen aan het roer
Klaas staat aan het roer van het Coolen Expertise schip en voert de algemene leiding en coördinatie. Hij zorgt ervoor dat de professionals in goed teamverband blijven werken, zij aan de top presteren en worden uitgedaagd om het optimale voor de cliënten van Coolen Expertise te bereiken in de schaderegeling. “Het blijven ontwikkelen van ons bedrijf en zorgen datonze medewerkers nooit stilstaan in hun eigen ontwikkelingen”, ziet Klaas als zijn belangrijkste taak als kapitein van dit schip. Daarnaast staan voor Klaas collegialiteit, vriendelijkheid en fatsoen hoog in het vaandel, dit zowel binnen de organisatie als daar buiten.

Met de voeten in de klei
Naast ondernemer is Klaas zelf een bedrijfsschade-expert, een vak dat hem bijzonder boeit en volledig aansluit op zijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Klaas zegt hierover: “Omdat ik zelf ondernemer ben, kan ik mij goed inleven in het bedrijf en in de cijfers. Dat geeft mij een grote voorsprong. Iedere schaderegeling voelt alsof het over mijn eigen bedrijf gaat”.

Klaas wil bij het regelen van schade kennis hebben van de zaken waar hij over praat. Zelf zegt hij hierover: “Buiten de cijfers, ben ik ook geïnteresseerd in de productie van het bedrijf zelf. Een schade-opzet zal door mij altijd goed zijn onderbouwd. Dit zorgt voor solide schaderegelingen met goede resultaten”. Dit wordt gewaardeerd door de verzekerden èn collega’s. Klaas voegt hier zelf met een vriendelijke knipoog aan toe: “Echter het is ook bekend dat als ik het er niet mee eens ben of mensen over de schreef gaan, ik ook zeer resoluut en duidelijk kan reageren”.

Meer weten over Klaas aan het roer of in de klei? Bel gerust op 06-22924533

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×