Autobedrijf Klaas Hobo in Brakel gaat op in vlammen; Contra-expertise autobedrijf

BRAKEL – Bij Autobedrijf Klaas Hobo B.V. in Brakel heeft op woensdagnacht 23 oktober een zeer grote brand gewoed. De garage, showroom en talloze auto’s zijn verwoest door de vlammen.

Klaas Hobo

Autobedrijf Klaas Hobo B.V. heeft meer dan veertig jaar ervaring met onderhoud en verkoop van Mercedes-Benz. In de werkplaats wordt gewerkt met originele fabrieksuitlees- en meetapparatuur. Hobo is aangesloten bij het concept MBSG (Mercedes-Benz Specialisten Groep).

Auto’s en werkplaats verloren

Afgelopen nacht brak rond 2:30 uur brand uit bij het autobedrijf aan de Langekamp in Brakel, melden politie en brandweer. De brand begon bij een van de auto’s op het buitenterrein, maar al snel bleek dat het vuur was overgeslagen naar het autobedrijf.

Vervolgens schaalde de brandweer op naar “zeer grote brand”. De brandweer kreeg assistentie van diverse korpsen uit omliggende gemeenten. Helaas moet het  hele gebouw als verloren worden beschouwd.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Het kan een kortsluiting in een van de auto’s zijn geweest maar brandstichting van buitenaf wordt niet uitgesloten. De politie verricht in samenwerking met de brandweer nog onderzoek.

Goede reputatie

Coolen expertise heeft een goede reputatie bij professionele autobedrijven. In het verleden heeft het team van Coolen tientallen keren garagebedrijven bijgestaan als eigen schade-expert. Dit was ook de reden voor Klaas Hobo om Coolen Expertise in te schakelen.

Contra-expertise autobedrijf

Een contra-expert is een eigen deskundige die u zelf kunt inschakelen bij een schade door bijvoorbeeld brand, water, inbraak of storm. Het schadebedrag wordt vastgesteld door een expert van de verzekeringsmaatschappij.

Deze expert is zeer ervaren met het schaderegelingsproces en kent de polissen beter dan u. Daardoor heeft u als verzekerde een grote achterstand. U weet niet precies waar u recht op hebt en kunt de expert dus moeilijk controleren of zijn oordeel aanvechten.

Wij, als uw eigen contra-expert, kunnen dat wel. Coolen Expertise zet zich als uw eigen contra-expert met al haar deskundigheid en ervaring, voor u in en puur en alleen uw belangen behartigen.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×