Bedrijven verloren bij grote brand in Cuijk

CUIJK – Op zaterdagavond 8 augustus is brand ontstaan in een groot bedrijfspand op industrieterrein ‘Het Riet’ in Cuijk. De brandweer sprak al snel van een “grote brand”.

In het gebouw zaten 2 grote bedrijven gevestigd. Het bedrijf Primetime is volledig in de as gelegd en Kappers Food is zwaar geraakt door forse rook- en roetschade.

De brand brak rond 21.15 uur uit aan de Hapsebaan. Omstreeks 1.40 uur was de brand meester. Volgens een politiewoordvoerder is er tot de volgende middag nageblust.

Verkeer

Vanwege de brand reden er geen treinen tussen Cuijk en Boxmeer. Veolia heeft het treinverkeer laat in de nacht weer hervat. Ook was een aantal wegen rondom de brand afgesloten.

Vanuit de verte waren zwarte rookpluimen te zien. Dit trok veel bekijks.

Primetime

Het bedrijf primetime is volledig verloren. dit bedrijf is gespecialiseerd in de volledige realisatie en inrichting van corporate events, public events, bruiloften en partijen. het bedrijf biedt professionele eventtechniek, innovatief eventmeubilair, bijzondere accessoires, groen- en bloemdecoraties en een vakkundig team voor techniek en inrichting.

Doordat direct vanuit een geschikte tijdelijke locatie in Escharen een doorstart is gemaakt, kan Primetime haar opdrachtgevers blijven bedienen. Primetime garandeert dat alle events die zij in opdracht hebben, de verwachte service en kwaliteit krijgen. Alle opdrachtgevers zijn direct na de brand benaderd en nieuwe boekingen worden volop gemaakt.

Kappers Food

Kappers Foods is al meer dan 30 jaar wereldwijd actief  in de internationale handel in kip, kipproducten, ander gevogelte rund-, en varkensvlees. Het kantoor van het bedrijf is flink beschadigd geraakt echter door een zeer strak plan van aanpak is het mogelijk geworden dat het bedrijf weer haar volledige dienstverlening weer heeft kunnen oppakken

Contra-Expertise

Zowel de opstaleigenaar als de directeuren van de 2 bedrijven hebben op zondag direct Coolen Expertise ingeschakeld als hun eigen contra-expert. Direct zijn er 2 teams met ervaren experts samengesteld om voor beide bedrijven een gepast en gewenst plan van aanpak op te stellen om zo de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en de activiteiten zo spoedig mogelijk weer op te pakken.

Daarna is ook direct aangevangen met het opstarten van de schadevaststelling.

De verzekerden hebben gekozen voor Coolen Expertise door de zeer positieve referenties van velen andere bedrijven uit de omgeving en de branches.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×