Brand heeft grote schade aangericht bij VV Oosterhout

OOSTERHOUT – Op zaterdagavond heeft er een enorme brand gewoed op het sportcomplex van VV Oosterhout. Het nieuwe complex op sportpark ‘De Contreie’ is volledig verwoest. Ook de handballers van OHC en een aantal mountainbikers maakt van de accommodatie gebruik.

Gecontroleerd uitbranden

Tijdens de brand was er niemand in het gebouw aanwezig. De brandweer moest met grote mokers de kantineruiten inslaan om bij het vuur te komen. De brand is snel opgeschaald naar grote brand en na verschillende pogingen het vuur onder controle te krijgen, besloot de brandweer dat het pand toch gecontroleerd uit te laten branden.

Oorzaak

Er bestaat een mogelijkheid dat de brand in de keuken van de kantine is ontstaan. Ook de tribune, de kleedkamers en een deel van het kunstgras vielen aan het vuur en de hitte ten prooi. De schade voor de voetbalvereniging is enorm en loopt op in de miljoenen.

Steun

Vanuit alle hoeken komen er steunbetuigingen. Verschillende clubs hebben via social media en rechtstreeks hun steun betuigt. Ook de landelijke media had veel aandacht voor de brand.

Contra-expertise

VV Oosterhout is goed verzekerd voor de materiële schade maar dat neemt niet alle overlast en verdriet weg. Het bestuur heeft in samenspraak met hun verzekeringsadviseur gekozen om Coolen Expertise in te schakelen als eigen contra-expert. De vereniging wil voor haar leden dat de schade zo snel en optimaal mogelijk wordt geregeld. Daarbij hoort een goede vaststelling van de schadebedragen maar ook alles rondom de gehele afwikkeling van opruiming, tijdelijke voorzieningen voor doorstart tot eindafwikkeling.

Doorstart

Er is direct een team met ervaren experts samengesteld om samen met de vereniging een goed plan van aanpak op te stellen om zo snel mogelijk de wedstrijden, trainingen en de overige activiteiten weer op te pakken. Daarna is ook direct aangevangen met het opstarten van de schadevaststelling.

logo vv oosterhout

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×