Brand in fabriek sierbestrating Excluton Druten

DRUTEN – Maandag 1 juli 2014 heeft er een felle brand gewoed bij Excluton in Druten. De brand is ontstaan in een nabewerkingslijn en overgeslagen naar verpakkingsmateriaal en het gebouw. In die hal krijgen tegels een beschermende laag.

De brand is ontstaan door een technische oorzaak. De brandweer rukte met groot materieel uit, ook een traumahelikopter werd ingezet. Er was verwarring over het aantal gewonden: uiteindelijk is een persoon naar het ziekenhuis gebracht vanwege het inademen van rook, maar dat bleek niet ernstig te zijn.

De schade is groter dan in de eerste dag werd vermoed en kan oplopen tot € 2.000.000,-.

Contra-expertise

Directie van Excluton heeft direct na de brand Coolen Expertise gevraagd voor de behartiging van hun belangen in de schaderegeling.

Herstel van de machine heeft de hoogste prioriteit om zo spoedig mogelijk een groot gedeelte van de afzet weer te kunnen opstarten en de bedrijfsschade zoveel mogelijk te beperken. Hiervoor is Coolen Expertise hard aan het werk gezamenlijk met de experts namens verzekeraars en de makelaar.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

Excluton

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, levert een assortiment voor tuininrichting en inrichting van de Openbare Ruimte. Producten van beton, natuursteen en keramiek.

Het bedrijf biedt een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Meer dan 130 mensen werken dagelijks aan de productie en verkoop van ruim 2200 verschillende producten voor tuin, terras, oprit en Openbare Ruimte. Het bedrijf levert aan steenspecialisten, bouwmarkten, tuincentra, hoveniers, wegen- en utiliteitsbouw en de overheid.

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×