Brand in productiehal houtpellets in Waspik; Eigen expert voor het bedrijf

WASPIK -Dinsdag 3 april is een brand ontstaan in een grote loods waar houtpellets worden geproduceerd. Op verzoek van het intermediair en op aanraden van verschillende oud-klanten is Coolen Expertise ingeschakeld door het bedrijf. Dit als eigen contra-expert.

Miljoenenschade

De brandweer kwam met vier wagens ter plaatse om de brand te blussen. Ook  ging er een blusboot naar de loods. De schade aan de loods van 3500m2 en de machines is enorm. De schade loopt op tot in de miljoenen euro’s.

Brand in productiehal

In de loods worden houten korrels geperst. De houtkorrels worden gebruikt voor kleine houtkachels tot aan energiecentrales. De brand is waarschijnlijk in een van de persmachines ontstaan. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Zijderlaan en Agriselect

Zijderlaan Waspik B.V. is een dynamisch bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar bezig houdt met de handling van bulkgrondstoffen. De producten die overgeslagen worden, zijn zeer gevarieerd: van mengvoeder grondstoffen en biomassa, tot minerale grondstoffen.

Ook houdt het bedrijf zich bezig met de productie en verkoop van houtpellets onder de naam Agriselect . Deze korrels voor kleine houtkachels tot aan energiecentrales.

Verzekeringsexperts

De verzekeringsmaatschappij heeft de schade-experts van Crawford ingeschakeld. Zij komen namens en rapporteren aan de verzekeringsmaatschappij. Op verzoek van het intermediair en op aanraden van een aantal referenten heeft het getroffen bedrijf gekozen om Coolen Expertise in te schakelen als eigen contra-expert.

Recht op eigen expert

Coolen Expertise zal bij de schaderegeling de belangen van het getroffen bedrijf behartigen. Daarnaast zullen we de polisvoorwaarden analyseren en zorgen voor een zo optimaal mogelijke schadevaststelling. Tijdens het hele proces zullen we het bedrijf met raad en daad bijstaan. Een vlotte en juiste schadevaststelling staat daarbij voorop.

Samenwerking

In goed en collegiaal overleg met de experts van verzekeraar zal de schade gezamelijk worden vastgesteld. Als het nodig is zal verschil van inzicht worden opgelost met argumenten en onderbouwing van de standpunten.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×