Café Petjes Bar in Overlangel verwoest door brand; ramp voor dorp

OVERLANGEL – In de Petjes Bar aan de Dr. Ruijsstraat in Overlangel woedde in de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 augustus een grote uitslaande brand. Brandweerkorpsen uit de hele regio rukten met groot materieel uit om het vuur te blussen, maar konden niet voorkomen dat het café volledig in de as werd gelegd.

Gemeenschapshuis verloren

Buurtbewoners hebben een enorme knal gehoord. Daarna stond het gebouw in lichterlaaie volgens zeggen van enkele buurtbewoners. Met verdriet wordt gesproken over het verlies. Enkele jaren geleden werd de school in het dorp gesloten wat al een grote aderlating was voor de leefbaarheid van het kleine dorp.

De Petjes Bar was het sociale centrum geworden voor de inwoners.  Alle verenigingen zoals de carnaval en voetbal hadden de Petjes Bar als thuishaven. Maar ook feesten, Sinterklaas, huwelijken en koffietafels werden daar gehouden. Het kloppende hart is verloren. De lokale politiek is in beraad over hoe de woonkern geholpen kan worden.

Witte auto

In het onderzoek naar de oorzaak van de brand is de politie op zoek naar de bestuurder van een witte auto die tijdens de brand bij het café is gezien. Meteen na de brand vorige week liet de politie al weten er rekening mee te houden dat de brand was aangestoken.

De politie is niet alleen op zoek naar de inzittenden van de witte auto. Ook komt ze graag in contact met getuigen die de witte auto hebben gezien.

Eigen schade-expert

De eigenaar van het restaurant heeft direct na de brand Coolen Expertise gekozen als zijn eigen contra-expert. Dit op basis van eerdere goede ervaringen en op aanbevelingen van diversen andere horecaondernemers.

Direct is er een team met ervaren experts samengesteld om gezamenlijk met de gedupeerden een plan van aanpak op te stellen.  Coolen expertise is direct aangevangen met het opstarten van de schaderegeling en de -vaststelling.

Voor meer informatie over uw rechten als verzekerde na een schade kunt u rechtstreeks bellen naar 073-6441616 of een mail sturen. Kijk hier voor meer informatie over een eigen deskundige na brandschade.

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×