Contra-expertise na brand in Hotel Art Rotterdam

In een hotel in het centrum van Rotterdam heeft een felle brand gewoed. Na het uitbreken van de brand gaf de brandweer een ontruimingsbevel voor het hotel. Het hotel was volgeboekt met 400 gasten.

12 verdiepingen ontruimd

Aan het einde van de avond brak op de derde verdieping een brand uit in het Art Hotel Rotterdam. Al snel sloegen de vlammen uit het pand en er ontstond er veel rook. De brandweer besloot om het hele hotel van twaalf verdiepingen te ontruimen.

De brandweer schaalde flink op. Rond middernacht was de brand nagenoeg onder controle. Alleen hing er toen in het hotel nog veel rook. De rook kon nog gevaarlijk zijn voor bezoekers die in hun kamers waren achtergebleven. In de loop van de nacht was het gevaar geweken en kon iedereen weer naar binnen.

Brandoorzaak airco-unit

De brand blijkt te zijn ontstaan in een airco-apparaat op de derde verdieping.

Het Art Hotel Rotterdam staat schuin tegenover de Maassilo, vlakbij de zuidkant van de Erasmusbrug. Volgens de woordvoerder van de Veiligheidsregio sliepen er geen officiële delegaties van het Eurovisie Songfestival, dat in dat weekend in Rotterdam werd gehouden.

Contra-expertise na brand in Hotel

Coolen Expertise is ingeschakeld als eigen expert van verzekerden ART Hotel Rotterdam en de gebouweigenaar. Met een team van specialisten zijn we in overleg met het hotel en de experts van verzekeraars om de overlast zoveel mogelijk te beperken voor het hotel.

Coolen expertise heeft een team met ervaren schade-experts die bedrijven na brand veel werk uithanden nemen. Met onze kennis en ervaring weten welke routes mogelijk zijn en kijken we volledig naar het belang van het bedrijf. Daarnaast streven we naar een optimale schade-uitkering. Zodat jouw bedrijf krijgt waar het recht op heeft na schade.

Schakel daarom altijd direct een contra-expert in en niet pas als het niet goed loopt of er problemen zijn ontstaan. Dat kunnen wij goed voorkomen.

Art Hotel Rotterdam

Art Hotel Rotterdam is een 4-sterren hotel in het centrum van Rotterdam met aan de voet de Erasmusbrug. Het hotel staat bekend om het prachtige uitzicht over de rivier, de Maas en de stad Rotterdam. In het hotel is restaurant Mio Papa gevestigd.

 

Gerelateerde artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×