Grote brand coatingbedrijf Moerdijk; Direct eigen expert

MOERDIJK – Op industrieterrein Moerdijk heeft een zeer grote brand gewoed in een loods van het bedrijf Drecht Coating Services. Dikke zwarte rookwolken waren tot in Tilburg te zien, dat zo’n 30 kilometer verderop ligt. De brandweer heeft circa tien wagens ingezet om de brand te blussen.

GRIP 2

De brand werd opgeschaald naar GRIP 2. In de loop van de avond was de brand onder controle. Inwoners uit de omgeving, zowel in Brabant als in Zuid-Holland, werden via een NL Alert gewaarschuwd. Zij kregen het advies hun ramen en deuren gesloten te houden.

Rijkswaterstaat waarschuwde ook verkeer op de snelwegen A16 en A17 in de omgeving van Moerdijk rekening te houden met de rook. De wegen hoefden echter niet te worden afgesloten, want de rookwolken trokken op ruime hoogte over.

DCS Coating

Drecht Coating Service uit Moerdijk behandeld stalen constructies als bescherming. Zij werken voor onder meer de offshore-industrie, weg- en waterbouw en petrochemie. Door hun innovatieve productiehallen en enorme capaciteit kan het bedrijf bijzondere en (zere) grote objecten behandelen.

Hulp bij de brandregeling

Drecht Coating Services wenste een onafhankelijk contra-expertisebureau met alle kennis in eigen huis. Na onderzoek hebben zij gekozen voor Coolen Expertise.

Coolen Expertise werkt nóóit voor verzekeringsmaatschappijen en is door haar deskundig team van experts gerenommeerd. Zij hebben veel ervaring in de begeleiding van grote bedrijfsmatige brandschades.

De verzekeringsmaatschappij heeft Lengekeek Expertise ingeschakeld. Het team van Coolen Expertise zal verzekerde ondersteunen met raad en daad in het hele schadeproces. In goed overleg met Lengkeek zal de schade worden vastgesteld.

Miljoenenschade

De schade loopt op tot in de miljoenen euro’s. Momenteel is alles gericht op het zo snel mogelijk doorstarten zodat klanten weinig hinder hebben van de brand.

brand moerdijk contra expertise

Recht op contra-expertise

Na een verzekerde calamiteit heeft een verzekerde altijd recht op een eigen contra-expert. Coolen Expertise kan u dan helpen als uw eigen schade-expert. Na de brand helpen wij om met advies over wat uw rechten zijn en hoe verder. Als uw belangenbehartiger communiceren we tussen alle instanties en partijen en helpen we bij uw beslissingen.

Daarna brengen we in kaart welke schade u heeft geleden. Dit zullen we onderbouwen en verdedigen bij de experts van de verzekeringsmaatschappij. Dit helpt om te krijgen waar je recht op hebt volgens de verzekeringspolis.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×