Grote brand Mechanisatiebedrijf Van den Berg – Keijsers in De Rips

UPDATE – Van Den Berg-Keijsers B.V. is sinds 1 november weer volledig operationeel. Door snel en adequaat handelen door alle medewerkers is er een volledige tijdelijke locatie omgebouwd om alle klanten weer van dienst te kunnen zijn. Het Tijdelijke adres is Boxmeerseweg 25 in Sint Anthonis

DE RIPS – Op 12 oktober 2012 is bij een zeer grote industriebrand aan de Middenpeelweg in De Rips Van Den Berg-Keijsers B.V. geheel verloren gegaan. Het ging om een zeer  forse uitslaande brand. De schade zal in de de miljoenen oplopen. De rook was in de verre omtrek zichtbaar.

De brandweer liet de loods gecontroleerd uitbranden. Hierbij werd extra aandacht gegeven aan al het materieel rondom de loodsen. Tevens zijn er ook gas- en dieseltanks achter de loods aawezig. Door het gericht blussen zijn die niet ontploft. Er zijn geen gewonden gevallen.

Brandweerwagens van korpsen uit Helmond, Deurne en Gemert-Bakel zijn op de brand afgekomen. Ook zijn er blusploegen uit Venray opgeroepen. Daarnaast werd de brandweer in Eindhoven, Heeze, Leende, Asten en Mierlo ingeschakeld om te helpen blussen. In het begin waren er problemen met de watertoevoer.

Het bedrijf Van den Berg Keijsers BV levert, herstelt en onderhoudt onderdelen, werkvoertuigen en landbouwmaterieel. Vanwege de brand werd de provinciale weg N277 tussen de weg naar Vredepeel en de weg naar de Mortel in beide richtingen afgesloten. Deze ging donderdag pas aan het einde van de middag weer open.

Familie van den Berg-Keijsers heeft op aanraden van o.a. diverse referenten en het intermediair Coolen Expertise ingeschakeld om hun belangen te behartigen in deze moeilijke tijd. Indien u meer informatie wenst kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via 073-6441616 of via [email protected].

Kijk hier voor onze heldere voorlichtingsbrochure.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×