Herenmodezaak Dress Your Dreams Oss is heropend

In 2012 heeft een korte maar felle brand gewoed in de exclusieve herenmodezaak Dress Your Dreams/Rolf van Megen in Oss. Als gevolg van deze schade is de gehele winkel verloren.

Direct na de brand heeft de eigenaar van het bedrijf Coolen Expertise ingeschakeld als contra-expert om hun belangen in de schaderegeling te behartigen.  De herenmodezaak Dress Your Dreams Oss is heropend. Dit na een periode van hard werken. Men heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de winkel nog meer naar de wensen van de klant in te richten. Kijk hier voor meer informatie over Dress Your Dreams

Bezoek de winkel ook eens op de Burgwal 84 in Oss. Met veel genoegen hebben we onderstaande mailbericht ontvangen:

Het is zover! Onze nieuwe winkel is vanaf 8 december a.s. officieel weer geopend en we zijn dan ook erg trots op het resultaat!

Met een aantal mooie openingsaanbiedingen, die op kunnen lopen tot 60% korting op onze nieuwe collectie, willen we dit met u vieren.
Aan het bovenstaande logo kunt u zien dat we tevens de naam van de winkel hebben veranderd van ROLF VAN MEGEN in Dress Your Dreams.

We zullen uiteraard de kwaliteit betreffende ons assortiment, de service en de coulance naar onze clientèle handhaven.

Wij vragen u wel bij voorbaat om excuses vanwege het feit dat we door de brand genoodzaakt zijn gebruik te maken van een oud klantenbestand. Hierdoor is het mogelijk dat eerdere wijzigingen niet zijn doorgevoerd. Wij willen u vragen uw gegevens te controleren en, indien deze zijn gewijzigd, opnieuw aan ons door te geven.

Als u onderstaande strook invult en bij ons inlevert dan maakt u kans op een waardecheque van € 250,00. Bovendien krijgt u bij aankoop in de maand december en januari bij inlevering van deze brief nog eens 10 % extra kassakorting op onze scherpe actieprijzen*.

Wij hopen u spoedig weer als klant te mogen begroeten in onze winkel. Mochten we u onverhoopt niet treffen dan wensen wij u via deze brief alvast bijzonder prettige Feestdagen toe!

Met vriendelijke groeten,

Albert, Cindy en overig personeel

Brandschade herenmodezaak

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×