Megabrand Transportbedrijf; Familiebedrijf roept hulp van Coolen Expertise in

HAPERT – Het logistieke centrum van Van der Heijden Transport aan de Diamantweg in Hapert is verwoest door een enorme brand. De brand leek snel onder controle, maar laaide iets later weer op waarna het faliekant misging.

Het hart van het bedrijf is verloren door het inferno. Het crossdeck voor de overslag van zendingen is weg. Daarnaast is 80% van alle aanwezige vracht op het terrein verbrand. De garage en de truckwash zijn verloren door de brandschade. Een naastgelegen  magazijn is zwaar beschadigd geraakt door de hitte en de rook. De financiële schade zal oplopen tot vele miljoenen Euro’s.

Tekst gaat onder tweet door

Crashtenders ingezet

In een naastgelegen gebouw waren brandstoffen en explosieve stoffen aanwezig. Daarnaast was de vlammenzee zo hevig, dat de brandweer drie crashtenders van defensie inzette om de omliggende panden te redden van de vlammen. Dit was succesvol.

Tekst gaat onder tweet door

Indrukwekkend prestatie

In het weekend na de brand is met man en macht gewerkt aan een doorstart. De computersystemen werden opgestart en dinsdag konden de vrachtwagens weer de normale routes rijden.

Tevens werd gezocht naar een tijdelijk vervangende locatie. Deze locatie is inmiddels gevonden en het bedrijf verhuist voor een jaar naar het industrieterrein in Acht.

Van der Heijden is een familiebedrijf

Van der Heijden is een familiebedrijf dat sinds 1932 actief is in de transport en logistieke dienstverlening. Het bedrijf is gegroeid van een regionaal transportbedrijf met paard en wagen naar een organisatie met 165 medewerkers en meer dan 120 vrachtwagens door heel Europa. Het bedrijf staat vandaag de dag onder leiding van de 3e generatie in de familielijn.

Contra expertise na de brandschade

De familie van der Heijden zijn doorpakkers. Direct na de schade hebben ze Coolen Expertise ingeschakeld als eigen contra-expert bij de brandschade. Coolen Expertise is eveneens een familiebedrijf met doorpakkers. We spreken elkaars taal en versterken elkaar tijdens de regeling en afhandeling van de brandschade.

Coolen Expertise zal Van der Heijden Transport ondersteunen met haar kennis over verzekeringen bij brandschade. Coolen Expertise adviseert in de mogelijkheden na de brand, zorgt voor een snelle en soepele schaderegeling, maakt schadeopstellingen en verdedigt deze richting de verzekeringsexperts. Hierdoor krijgt het bedrijf waar ze recht op heeft. Dat is hard nodig om snel als vanouds door te ondernemen.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×