Mickey Manders keert terug bij Coolen Expertise

Coolen Expertise is verheugd om de terugkeer van Mickey Manders in hun team te mogen aankondigen. Na een korte tussenstop bij een financieel adviesbureau, keert Mickey terug naar zijn roots als eigen contra-expert voor verzekerden. Eerder was hij al 4 jaar in dienst bij Coolen Expertise als bedrijfsschade-expert en inventaris-, en goederenexpert.

MKB-ondernemers helpen na schade

Mickey’s relatie met Coolen Expertise begon al toen hij student bedrijfseconomie was. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise in cijfers, zal Mickey MKB-ondernemers bijstaan in het vaststellen van hun materiële en bedrijfsmatige schade. Daarnaast is hij er om particulieren te helpen bij schade aan hun inboedel.

Een Expert in Financiële Planning

Mickey is niet alleen bekwaam in schade-expertise, maar heeft ook een uitgebreide achtergrond in financiële planning. Hij begon zijn loopbaan bij verschillende financiële instellingen en leidde 10 jaar lang zijn eigen financieel advieskantoor. Hij heeft alle benodigde WFT-certificeringen behaald en is een gecertificeerd financieel planner.

Een Nieuwe Fase in zijn Carrière

“Na jaren waarin pensioenen en financiële planning centraal stonden, was het tijd voor een nieuwe uitdaging,” zegt Mickey. Hij heeft zijn advieskantoor verkocht en richt zijn expertise nu op schaderegeling. “Mijn doel is om bedrijven na een ingrijpende gebeurtenis, zoals een brand, weer op de rails te krijgen en de ondernemers vertrouwen in de toekomst te geven.”

Samenwerking en Integriteit

Voor Mickey moet samenwerking met andere experts uiteindelijk tot het beste resultaat voor zijn verzekerden leiden. “Ik vind het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Daarnaast staan het duidelijk, volledig en goed beargumenteerd overleggen van zaken, bij mij hoog in het vaandel,” zegt hij.

Op Mickey Kun Je Rekenen

Het team van Coolen Expertise is bijzonder enthousiast over Mickey’s terugkeer. Zijn gedrevenheid en cijfermatige vaardigheden maken hem tot een waardevolle aanvulling voor het team. Zoals Mickey het zelf mooi samenvat: “Op Mickey kun je rekenen.”

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

dhr. M. (Mickey) Manders FFP

06 21 85 21 83

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×