Miljoenenbrand Recyclingbedrijf Arnhem

ARNHEM- In de nacht van 7 juni 2015 heeft aan de Westervoortsedijk in Arnhem een grote brand gewoed bij het bedrijf 4PET RecyclingBV. Het getroffen recyclingsbedrijf is gevestigd op industriepark ‘Kleefse Waard’. als gevolg van het hevige vuur is een forse schade ontstaan in een grote hal met hightech scheidingsmachines.

De brand werd omstreeks 2.30u ontdekt en gemeld. De brandhaard was moeilijk te vinden door de rookontwikkeling. Omdat de brand zich verder kan ontwikkelen werd opgeschaald naar een grote brand.

Bij de brand is niemand gewond geraakt maar de materiële schade loopt op in de miljoenen euro’s.

Contra-expertise

Directie van 4PET Holding BV heeft na de brand Coolen Expertise gevraagd voor de behartiging van hun belangen in de schaderegeling.

Opstart van alternatieve productiemethoden en de vervanging van beschadigde machines heeft de hoogste prioriteit om zo spoedig mogelijk een groot gedeelte van de afzet weer te kunnen opstarten en de bedrijfsschade zoveel mogelijk te beperken. Samen met verzekerde en de experts namens de verzekeringsmaatschij is Coolen Expertise gezamenlijk hard aan het werk om dit weer succesvol voor elkaar te krijgen. Hierbij stellen wij de belangen van verzekerde voorop.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

4PET Recycling 4PET Holding

Het getroffen bedrijf maakt deel uit van 4PET Holding BV. Het bedrijf houdt zich doende met recycling van PET (flessen), extrusie en thermovormen van kunstoffen. Het levert diversen soorten eindproducten zoals granulaten, flakes, folies, kunstoftrays, etc. Het bedrijf opereert wereldwijd.

 

 

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×