Prachtige woonboerderij verloren in Horssen | Coolen Contra Expertise

HORSSEN – Een monumentale woonboerderij aan de Zelksestraat in Horssen is zaterdagmiddag volkomen uitgebrand. De brand sloeg van het rieten dak naar binnen. De woning bleek niet meer te redden.

Monumentale woonboerderij verwoest

De brandweer heeft eerst geprobeerd de brand van binnenuit te bestrijden, maar dat was onmogelijk. Een woordvoerder van de brandweer verklaarde dat het vuur te snel op de brandweerlieden afkwam. Daarom heeft de brandweer met onder meer een hoogwerker de brand van buitenaf geblust. Het nablussen heeft tot ver in de middag geduurd.

Aanbevelingen Coolen Expertise

Na de brand bleek de ravage enorm te zijn. De schade loopt op tot over  € 1.000.000,-. Door verschillende warme aanbevelingen heeft de gedupeerde familie gekozen om Coolen Expertise te benaderen. Het team van Coolen Expertise zal de familie bijstaan als eigen contra-expert in deze zware tijd.

Na brand komt er veel op je af

Na de brand komen er heel veel partijen op je af die allemaal iets van je willen. Coolen Expertise vangt dat voor je op. We zorgen dat je tijd krijgt om op adem te komen, zodat je de juiste beslissingen neemt in je eigen voordeel.

Onderzoek of je aan de polisvoorwaarden hebt voldaan

Na de brand wordt er onderzoek uitgevoerd naar de oorzaak en toedracht van de brand. Verzekeraars controleren of je hebt voldaan aan de voorwaarden en de clausules. En er wordt gekeken of je zelf geen brandstichter bent. Veel verzekerden ervaren dit als naar en het komt hard over. Coolen Expertise helpt en begeleid je in dit proces.

Welke bedrijven moet je inschakelen?

Ook wordt er gestart met het nemen van bereddende maatregelen. We onderzoeken of er nog inboedel te redden is. Ook bespreken we met je of er spullen met een grote emotionele waarde bewaard en gered kunnen worden. Dit doen gespecialiseerde bedrijven. In een volgende fase moet er ook gesloopt en opgeruimd worden. Hiervoor stellen we een bestek op, zodat dit gaat zoals het hoort.

Schadehoogte

Als er dekking is op de polis start de vaststelling van de schadehoogte. Dit is een intensief proces. De kleine lettertjes uit de polis zijn meestal niet bij iedereen bekend. Ook kunnen deze vaak op meer manieren uitgelegd worden. Wij zijn er om te zorgen dat het oordeel de goede kant opvalt en dat je krijgt waar je recht op hebt.

Contra-expertise; Omdat je recht hebt op meer

Schakel na een grote of complexe schade daarom altijd de contra-experts van Coolen Expertise. Omdat je recht hebt op meer…

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×