Ravage door miljoenenbrand in Vlijmen

Vlijmen – Bij een enorme brand in Vlijmen is een bedrijvencomplex met 5 bedrijven volledig verwoest. De ravage op industrieterrein Vliedberg is enorm. De rookontwikkeling was zo groot dat de brand op verder dan 100 kilometer zichtbaar was. Er raakte niemand gewond.

De schade kan loopt op tot meer dan vijf miljoen euro.

De brand brak na 2 uur in de middag uit ter hoogte van verhuurbedrijf Riant. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van bouwmaterialen en feestartikelen. Volgens de eigenaar bestaat er de mogelijkheid dat de brand is ontstaan door een kortsluiting.

Vlammen sloegen al snel door naar diverse naastgelegen bedrijven. Brandweerkorpsen uit onder meer Oss, Den Bosch en Vlijmen bestreden het vuur. Echter deze moesten al snel besluiten het pand gecontroleerd uit te laten branden. De bluswerkzaamheden hebben tot en met dinsdag geduurd.

Omwonenden moesten vanwege de rook ramen en deuren gesloten houden. De gemeente adviseert buurtbewoners af te blijven van afval en roetdeeltjes die op straat of in hun tuin terechtkomen.

De afritten van de A59 bij Nieuwkuijk zijn vanwege de brand afgesloten geweest.

Contra-expertise

Coolen Expertise behartigt als eigen contra expert de belangen van de gedupeerden. Zij doen dit op organisatorisch gebied, bij het onderzoek naar de oorzaak en toedracht, en in de schaderegeling.  Een team met 5 register-experts is aan de slag voor de pandeigenaren en de huurders. Zij werken aan een zo optimaal mogelijke schadevaststelling voor de opstal, goederen, inventaris en de bedrijfsschade.

De pandeigenaar heeft verzocht het pand zo spoedig mogelijk op te ruimen om de overlast voor de omgeving te beperken. Er is geen asbesthoudend materiaal vrijgekomen. Met spoed is een plan van aanpak opgesteld om deze wens in te vullen.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×