Bloks autobedrijf

Oss, Noord-Brabant
Brandschade
Zakelijk
Detailhandel en ambachten

De schadeafwikkeling kun je niet zelf. Daar heb je specialisten voor nodig

Neem contact op
blank

Autobedrijf Bloks in Oss werd in 2009 getroffen door brand. Zij schakelden Coolen Expertise in als hun contra – expert. Hieronder vertellen zij hun ervaringen.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Wij waren er niet van op de hoogte dat bij een waterschade of brandschade een contra-expert ingeschakeld kon worden. In onze autobranche is dit namelijk niet de gewoonte. Alleen wanneer de klant het niet eens is met de afwikkeling van de autoschade  zal door de klant of verzekeringsmaatschappij een contra-expertise worden aangevraagd. Gelukkig gaf de expert van onze verzekeringsmaatschappij direct aan dat bij een brandschade het gebruikelijk is een contra-expert in te schakelen. Omdat ik in het verleden wel eens van Coolen Expertise had gehoord heb ik direct op zaterdagmorgen contact opgenomen. Binnen een uur was de expert bij ons om ons te assisteren voor de afwikkeling van de schade en al onze zorgen uit handen te nemen.”
 
Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Geweldig. Het hele schaderegelingsproces is door Coolen Expertise uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden. De schadeafwikkeling kun je niet zelf. Daar heb je specialisten voor nodig. Geef het vertrouwen aan de expert. Je krijgt hier rust voor terug. Alles geregeld, opruimen, schade bepalen, overleg met de verzekeringsmaatschappij.”
 
Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“De hele schadeafwikkeling is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ondanks de ellende hebben wij een goed gevoel overgehouden aan de hele afwikkeling.”
 
Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Direct contact opnemen met Coolen Expertise. Geef deze mensen het vertrouwen. Alles gaat in de puntjes geregeld worden.  DOEN!”
 
Mevrouw Petra Bloks
 
www.bloksautoschade.nl

 

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×