Bouter Kaashandel

Groot Ammers, Zuid-Holland
Brandschade
Zakelijk
Groothandel

Coolen heeft de juiste kanalen om snel mee te schakelen

Neem contact op
blank

Bouter Kaashandel houdt zich bezig met de opslag, rijping, verdeling en distributie van kazen. Tijdens werkzaamheden in het bedrijf is er brand ontstaan. Medewerkers hebben getracht de brand zelf te blussen en hoewel ook de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat er flinke schade aan opstal en inventaris is ontstaan. Familie Bouter heeft direct Coolen Expertise ingeschakeld als hun eigen contra-expert. Daarbij was snelheid en een goede coordinatie van groot belang om bedrijfsschade zoveel mogelijk te beperken en klanten tevreden te houden.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
In de hectiek direct na de brandmelding hebben we contact gezocht met de klant, afdeling kwaliteit en onze tussenpersoon bij de verzekering. Hij heeft ons aangeraden om jullie in te schakelen. In het begin was het natuurlijk niet duidelijk wat er allemaal op ons af zou komen.

Uiteindelijk zaten alle partijen binnen enkele uren na de melding met elkaar aan tafel en dat was wel heel prettig. Coolen Expertise heeft daar belangrijke rol in gespeeld en heeft gezorgd dat er snel kon worden geschakeld, ook met de tegenpartij en de partijen die ons konden helpen om snel weer operationeel te zijn.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren? 
Ik heb geen eerdere ervaringen rondom schaderegelingen. Als ondernemer ben ik gewend om snel te schakelen en nu heb je te maken met procedures en doorlooptijden. Dat is begrijpelijk, maar toch vond ik het lang duren. Uiteindelijk hebben Coolen Expertise dat samen met onze tussenpersoon goed afgehandeld.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Kennis om e.e.a. snel in gang te zetten en de juiste kanalen om mee te schakelen.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Altijd deze specialist inschakelen. Beter dat je elkaar amper nodig hebt, dan dat je met een lange nasleep zit omdat je niet de juiste wegen hebt bewandeld.

Mevrouw Marijke Bouter
Bouter Kaashandel BV

Bouter Kaashandel brand

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

blank

drs. M. (Maik) Vaneker

06 51 24 02 52

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×