De heer Boll

Meeuwen, Noord-Brabant
Brandschade
Particulier

Ik ben zeer blij dat ik deze mensen aan mijn zijde heb gehad

Neem contact op

Midden in een nacht is in de bedrijfsruimte van de heer Boll een auto door onbekende reden in brand geraakt. Tijdens de brand was niemand in het pand aanwezig. Hierdoor is de smeltzekering van de roldeur in werking getreden en de roldeur geopend. Nadat de brand was ontdekt, is direct de brandweer gealarmeerd, en het vuur heeft gedoofd. De brandhaard is beperkt gebleven tot het voertuig dat verloren is, echter de gehele hal is vervuild met roet. De heer Boll heeft Coolen Expertise ingeschakeld als zijn contra-expert, hieronder deelt hij zijn ervaringen.

“21 Maart 2016, het werd die dag lente. Voor mij en mijn bedrijf werd het echter een behoorlijke najaarsstorm. In mijn werkplaats brandde de bedrijfswagen uit. Gelukkig werd de brand wel snel opgemerkt en is niet alles tot aan de grond toe afgebrand. Wel moest er veel worden geruimd en weg worden gegooid want echt alles wat ik had was zwart. Ik belde naar een goede klant van me ( die hebben een bedrijfswagen handel ) voor een andere bus en vertelde wat er gebeurd was. Zij vertelde mij dat ik direct naar Coolen Expertise moest bellen en niet zelf aan de gang moest gaan. Nu ik terugkijk en alles achter de rug is kijk ik met grote dank terug dat ik die tip heb gekregen en dat ik geluisterd heb en dat ik als contra expert van Coolen Expertise aan mijn zijde heb gehad. Je weet zelf absoluut niet wat er allemaal gaat komen en wat er over je heen komt. Nu is alles uiteindelijk goed gekomen. Je hebt zelf geen idee waar je aan moet denken en er komt nog zoveel meer bij als je denkt, dat ik zeer blij ben dat ik deze mensen aan mijn zijde heb gehad. Een expert is er voor de verzekering en een contra expert voor jou. Neem die contra expert in de arm je hebt hem of haar hard nodig!”. 

Hans Boll

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

mw. K.M. (Kerensa) Breddels

06 53 54 12 02

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×