De heer Brok

Esbeek, Noord-Brabant
Brandschade
Particulier

Veel hogere uitbetaling

Neem contact op

In het chalet van de heer Brok, op een camping in Esbeek, heeft een brand gewoed. Zowel het chalet als de inboedel is verloren gegaan. Hoewel de heer Brok wel op het recht op contra-expertise was gewezen, was hij ervan overtuigd dat hij samen met de verzekeraar zijn schade kon regelen. Helaas bleek dit niet het geval en heeft de heer Brok drie maanden na de brand alsnog Coolen Expertise ingeschakeld om hem te helpen met zijn brandschade.

Duidelijk
Het overleg en de begeleiding met Coolen Expertise heeft de heer Brok als prettig ervaren: “Het schaderegelingsproces was goed. Het overleg was duidelijk, zowel aan de telefoon als in besprekingen. Het heeft mij uiteindelijk een veel hogere uitbetaling opgeleverd.”

Direct een contra-expert inschakelen!
De heer Brok adviseert iedereen om direct na schade een contra-expert in te schakelen en niet het eerst zelf te proberen. Zoals hij zelf daarover zegt: “Direct een contra-expert inschakelen. Dan word je veel leed bespaard.”

De heer Brok, Esbeek

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

dhr. M. (Mickey) Manders FFP

06 21 85 21 83

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×