De heer en mevrouw Drees

Lunteren, Gelderland
Brandschade
Particulier

Alles onderbouwd met een overzichtelijke, schriftelijke documentatie.

Neem contact op

De heer en mevrouw Drees hebben een chalet dat zij gebruiken als vakantiewoning. Tijdens hun afwezigheid is er in het chalet brand ontstaan. De brandweer heeft de brand geblust, maar helaas is zowel het chalet als de inhoud volledig verloren gegaan. Coolen Expertise werd ingeschakeld als contra-expert. Hieronder vertellen de heer en mevrouw Drees hoe zij de samenwerking met Coolen Expertise hebben ervaren.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Na de brand – laat in de middag – werden wij de volgende ochtend door Coolen Expertise gebeld en n.a.v. hun informatie waren wij er direct van overtuigd dat wij hen moesten inschakelen als contra-expertise. Dit is een juiste beslissing gebleken m.b.t. de gehele afwikkeling van het schaderegelings-proces. Overigens werden wij dezelfde dag ook nog door derden (juristen)    geadviseerd vooral een contra-expert in te schakelen.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Sterk, zowel in adviezen, begeleiding als de uiteindelijke resultaat. En vooral ook het vertrouwen dat de afwikkeling hiervan in goede handen was. Daarnaast bracht het ons vooral ‘rust’ vanwege de hectische situatie na de brand, waarin wij verkeerden. Zodoende konden wij onze aandacht vooral richten op de andere kwesties die hierdoor op ons af kwamen.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Tijdens: Een ’to the point’ – afwikkeling; dus kort, zakelijk waar nodig, accuraat en volhardend naar de tegenpartij. En vooral ook begrip, meelevend en zeker… eerlijkheid. De uitspraak “wij zijn er voor u” was zeker op z’n plaats.

Na: Een helder overzicht qua mogelijkheden van uitkering en de betalingen die daaruit zullen volgen; alles onderbouwd met een overzichtelijke, schriftelijke documentatie. 0En tenslotte ook nog een – boven verwachting – uit te keren totaal- schadebedrag.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Vanzelfsprekend direct Coolen Expertise benaderen.

P.S.: Onze ervaringen zijn zodanig dat wij regelmatig mensen informeren over de uitstekende begeleiding en goede en correcte werkwijze en afhandeling via Coolen Expertise.

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

mw. K.M. (Kerensa) Breddels

06 53 54 12 02

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×