De heer en mevrouw Jelsma

Joure, Friesland
Brandschade
Particulier

Van a tot z als prettig ervaren

Neem contact op
blank

In januari 2017 is er door werkzaamheden in de garage brand ontstaan. De heer Jelsma heeft nog getracht om de brand te blussen, maar er kon niet worden voorkomen dat uiteindelijk de brandweer de brand moest blussen. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat er flinke schade is ontstaan aan de garage, alsmede door de rook aan inboedel in de woning. De heer en mevrouw Jelsma hebben Coolen Expertise ingeschakeld als hun eigen contra- expert en vertellen hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Ja wij waren meteen overtuigd om een contra-expert in te schakelen mede omdat wij al eerder een behoorlijke brand hebben meegemaakt en dit zonder contra-expert hebben afgehandeld met de verzekering.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Het hele traject van a tot z hebben wij als prettig ervaren. De contacten waren prima en altijd goed bereikbaar. De expert regelde alle onderhandelingen tussen ons en de verzekeringsmaatschappij. Omdat je als gedupeerde in een hele korte periode enorm veel beslissingen moet nemen (bijvoorbeeld waar ga ik tijdelijk wonen, ben ik daar voor verzekerd, de waardebepaling van de inboedel, het herstel van het woonhuis en het herbouwen van de garage).

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Coolen Expertise heeft veel zaken naar voren gebracht waar wij nooit zelf aan gedacht zouden hebben.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Wij zouden zeker mensen die hier ook mee te maken krijgen het advies geven neem contact op met Coolen Expertise het geeft je heel veel rust in een stress volle situatie ondanks het gegeven dat je goed verzekerd bent.

 

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

blank

ing. J. (Johan) van Griensven

06 20 00 63 60

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×