De heer Van Oosterhout

Langeweg, Noord-Brabant
Brandschade
Particulier

Aanzienlijk hogere uitkering

Neem contact op

Door een defect in de wasdroger ontstond brand in de woning van de heer van Oosterhout. Alhoewel in eerste instantie getracht werd zelf de brand te blussen, moest toch de brandweer ter plaatse komen. Hoewel deze er snel waren, kon niet worden voorkomen dat er ernstige schade ontstond aan woning en inboedel.  Diezelfde dag van de brand was Coolen Expertise uitgenodigd voor een gesprek en heeft de heer van Oosterhout besloten Coolen Expertise in te schakelen als zijn contra- expert. Hieronder deelt hij zijn ervaringen.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Ik werden een paar uur na de brand opgebeld door Coolen Expertise, waarbij mij werd uitgelegd wat een contra expert inhield en wat die voor mij kon betekenen, dus dat die voor mijn belangen opkomt en niks met de verzekering te maken heeft.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Heel prettig, het geregel met verzekering wordt compleet door hun gedaan, je wordt goed op de hoogte gehouden via telefonisch contact of e-mail en je kan er altijd met vragen terecht

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Vooral rust en vertouwen en een aanzienlijk hogere uitkering door verzekering dan verwacht dat wij zelf zeker niet voor elkaar gekregen zouden hebben

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Neem een contra expert in de hand, het brengt rust en een helpende hand in een hele moeilijke periode en ik kan Coolen Expertise zeer zeker aanbevelen.

Mary de Jong en Kees van Oosterhout

Langeweg

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×