Familie Albers

Uden, Noord-Brabant
Brandschade
Particulier

Een rots in de branding

Neem contact op
blank

In juli 2014 rijdt er een auto tegen de garage van de familie Albers. Coolen Expertise werd door hen ingeschakeld om op te treden als hun contra-expert tijdens het schaderegelingsproces. Hun eigen ervaringen vertellen zij hieronder.

Wat is er gebeurd?
Ongevraagd wordt mijn gesloten garage binnengereden en ontstaat er schade aan opstal en inboedel. Over de handelwijze van mijn verzekering ben ik niet tevreden. Op advies van de aannemer verzoek ik Coolen Expertise B.V. mijn belangen te behartigen.

Hoe verloopt het schaderegelingsproces?
Binnen vier en twintig uur vindt een informatief gesprek plaats en wordt de schade opgenomen. Aandacht wordt besteed aan de ontstane problemen, de verwachtingen, procedures, de mogelijke kosten etc. etc.  De communicatieve vaardigheden van de behandelaar komen tijdens de gevoerde gesprekken zeer sterk naar voren. Zijn manier van handelen is zeer efficiënt en effectief. Alle afspraken worden zonder mankeren nagekomen. Kortom mijn hoop op en vertrouwen in een goede afloop is uitgekomen. Het contact met het ” kantoor” heb ik als prettig en professioneel ervaren.

Hoe wordt het proces ervaren?
Nadat Coolen Expertise zich met de schadevergoeding bezig houdt, valt er een last van mijn schouders. De behandelaar is de leider in het proces en houdt me omtrent de gang van zaken op de hoogte, voor mij een luxe positie.

Coolen Expertise voor herhaling vatbaar?
Het is me duidelijk geworden, dat de verzekeraar de belangen van de verzekerde niet behartigt. Het kiezen van een onderhandelaar, die tevens deskundig is op het gebied van opstal en inboedel schade is voor mij dan ook essentieel, indien een rechtvaardige schaderegeling wordt gewenst. Voor mij is Coolen Expertise een “rots in de branding” geweest en ik zal bij een dergelijke schade onmiddellijk weer een beroep op dit bedrijf doen.

 

Dhr. Bob Albers

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

blank

ing. J. (Johan) van Griensven

06 20 00 63 60

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×