Familie Bastiaanse

Hulsel, Noord-Brabant
Brandschade
Particulier

Coolen heeft ons super geholpen!

Neem contact op

In maart 2016 is er in de woning van de familie Bastiaanse brand ontstaan. Als gevolg van de brand is rook- en roetschade aan zowel het pand als de inboedel ontstaan. Hoewel zij in eerste instantie twijfelde over het inschakelen van een contra, heeft de familie Bastiaanse na de brand Coolen Expertise ingeschakeld als hun eigen contra expert. Hieronder delen zij hun ervaringen.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Nee, eigenlijk pas nadat ik mijn twijfels  kreeg over de bouwkundige kennis van de toegewezen expert tijdens zijn  eerste bezoek. Ik heb weinig tijd en zin om mijn eigen huis te “verdedigen” bij een bepaling van de herbouw taxatie. Een contra was een optie maar eerst twijfelde ik over inschakeling van een contra om de verschillende verhalen die ik las op internet. Na uitnodiging van Coolen verliep het kennismakingsgesprek direct goed. Al mijn vragen werden beantwoord en mede daardoor koos ik direct gebruik te maken van de service van Coolen.”

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Voordelen zijn dat ze er voor je zijn, dus je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces (alvorens en tijdens). Nadeel is dat een contra expertise in ons geval voor vertraging zorgde omdat de initieel aangewezen expert (expert namens verzekeraar) de inschakeling van een contra als minder prettig ervoer. Nu is dat niet een reden om te vertragen, maar in ons geval bleek dit het geval waardoor ook Coolen veel extra tijd kwijt was om de zaak te kunnen afronden.”

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“Coolen heeft ons super geholpen met raad en daad waardoor wij ons huis weer kunnen opbouwen als tevoren.”

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Mijn advies zou zijn altijd te blijven nadenken over je opties en rechten. Bij een middel/grote brand zou ik zeker weer een contra nemen en die zal direct weer aan Coolen besteed zijn!”

Familie Bastiaanse

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×