Familie Obrie

Phillippine, Zeeland
Brandschade
Particulier

Snel en soepel verlopen

Neem contact op

Op 30 januari 2016 is omstreeks 10.45 uur brand uitgebroken in de meterkast van de woning van familie Obrie. Nadat de brand was ontdekt, is direct de brandweer gealarmeerd en heeft ter plaatse de brand geblust. Na het blussen van de brand bleek de schade aan het pand alsmede aan de inboedel aanzienlijk. Familie Obrie heeft Coolen Expertise ingeschakeld als hun eigen deskundige en deelt hieronder hun ervaring.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Een inwoner uit ons dorp heeft ons dezelfde middag opgezocht en heeft ons geadviseerd om een contra- expert in te schakelen. Het restaurant van de betreffende inwoner was enkele jaren geleden finaal uitgebrand en de contra expert heeft voor hen heel veel kunnen doen; zowel in begeleiding als in financieel opzicht.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Coolen Expertise. Niets was teveel, zelfs de dag na de brand, is de expert van Coolen Expertise op bezoek geweest (zondag) en alles uitgelegd en ons een hoop werk en stress bespaard.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Door het zeer goede werk van Coolen Expertise is alles snel en soepel verlopen en de financiële afwikkeling aanzienlijk meer is geweest dan wat wij zelf ooit gedacht hadden.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Wij zouden mensen adviseren om bij een brand zeker een contra expert aan te stellen. Hierbij kunnen wij Coolen Expertise aanbevelen omdat wij deze firma voor onze zeer veel gedaan heeft en wij zeer tevreden zijn.

Familie Obrie
Phillipine

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

ing. J. (Johan) van Griensven

06 20 00 63 60

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×