Familie Reek

Culemborg, Gelderland
Brandschade
Particulier

Bel direct Coolen Expertise!

Neem contact op
blank

Op 31 augustus 2015 is door extreme weersomstandigheden schade ontstaan aan het chalet van de familie Reek. Door het niet aankunnen van het rioleringsstelsel is water omhooggekomen door de afvoer van de badkamer. Hierdoor heeft het gehele chalet onder water gestaan en forse schade opgelopen. De familie Reek is een jaar met de verzekeringsmaatschappij bezig geweest om de schade te regelen. Toen dit op niets uit bleef lopen, besloten zij Coolen Expertise in te schakelen als hun contra- expert.

Waren jullie direct na de schade meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Wij hebben altijd gedacht dat een contra expert uitsluitend ingeschakeld kon worden bij een conflictsituatie. Hetgeen in ons geval ook zo was. We weten nu dat de contraexpert al direct ingeschakeld kan worden om op kortere termijn tot een goede oplossing te komen.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Na melding van waterschade aan ons chalet heeft de verzekeraar tot driemaal toe een expert moeten sturen. Geen van de experts wist tot een goede schadeanalyse te komen en de doorlooptijd bedroeg inmiddels ruim een jaar. Op dat moment hebben we besloten een contra expert in te schakelen en vanwege een eerdere interventie van Coolen Expertise hebben we hen gevraagd de zaak te bekijken en indien mogelijk dit voor ons op te nemen.

De afspraak was snel gemaakt en we hebben ter plekke een duidelijk en to the point gesprek gehad. Coolen heeft als eerste daadwerkelijk bekeken wat door de wateroverlast was aangetast en hoe dit mogelijk op te lossen zou zijn. Alleen al de duidelijkheid, helderheid en kennis van polisvoorwaarden bij Coolen expertise heeft ons na een heftige tijd heel veel rust en vertrouwen gegeven.

Na het opzetten van een nieuwe analyse van de schade heeft Coolen expertise contact opgenomen met de expert van de verzekeraar is tot een resultaat gekomen waar wij zeer tevreden mee zijn.

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Coolen expertise heeft ons gedurende de afhandeling van de schade geleerd dat helderheid, openheid en kennis van zaken van de expert vele malen meer vertrouwen en rust geeft dan de onduidelijkheid waar we met de andere experts mee te maken hebben gehad.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een vergelijkbare schade?
Als we ooit, hopelijk niet, weer voor dit soort schade zouden komen te staan zouden we de Coolen Expertise in een veel eerder stadium inschakelen. Wij zullen iedereen met een serieus schadegeval willen adviseren: Bel direct Coolen Expertise!

Familie Reek
Culemborg

 

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

ing. J. (Johan) van Griensven

06 20 00 63 60

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×