Familie Severs

Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Brandschade
Particulier

Goed gesteund en gestuurd

Neem contact op
blank

In augustus vorig jaar werden de heer en mevrouw Severs gewaarschuwd dat er brand zou zijn. Het bleek dat er een korte maar hevige brand was uitgebroken in een van de opstallen die zij verhuren. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand kunnen blussen. Na onderzoek bleek dat de brand was aangestoken. Na het eerste gesprek met de expert van Coolen Expertise, waren zij direct overtuigd van de meerwaarde van een contra- expert en hebben zij Coolen Expertise ingeschakeld. Hieronder vertellen zij hun ervaringen.

Wij kregen vanuit de buurt van het pand melding van de brand, wij zijn direct daar heen gegaan. Je krijgt zo’n naar gevoel, je zit op al die sores niet te wachten.  Gelukkig kreeg ik contact met de expert van Coolen Expertise de ochtend hierna.  Voor mij was het duidelijk; de brand was gesticht, dat is heel vervelend , ik voelde dat het nodig was om ’n eigen expert te hebben vanaf moment één.

Er waren gezien de brandstichting  nogal wat complicatie’s  dit hebben we verstandelijk samen met Coolen expertise besproken en opgelost. Het is vooral moeilijk om in deze situatie je niet door emotie’s te laten leiden .  Dit was mijzelf niet gelukt, ik ben daarin zeer goed gesteund  en gestuurd .

De schade is vastgesteld door Coolen expertise die hebben de contacten met de verzekeraar gevoerd telkens met terugkoppeling naar mij. De ontruiming en schoonmaak is ook door hen geregeld. Dit is vanaf begin goed aangepakt!  Dus zijn er geen onvoorziene werkzaamheden achteraf gekomen.

De totale schade was groter dan wij in eerste instantie dachten. De eerste uitbetaling 40% v d schade hadden we heel snel op onze rekeningontvangen, dus kunnen wij nu aan de slag met aanbesteden en uitvoeren .

Ik zou iedereen aanraden om vanaf moment één een eigen onafhankelijke schade expert  nemen [dit betekent dat die geen opdrachten heeft van verzekeringsmaatschappijen]. U kunt daarmee discussie’s over de hoogte van de schade voorkomen, je moet n.l.  “geen valse start maken “.

Mijn man en ik zijn heel dankbaar voor de adviezen en contacten met Coolen Expertise .

Mevrouw Gerda Severs, Kaatsheuvel

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×