Familie Smarius

Tilburg, Noord-Brabant
Brandschade
Particulier

Zo snel mogelijk een betrouwbare expert benaderen

Neem contact op
blank

Hieronder delen de heer en mevrouw Smarius uit Tilburg hun ervaringen met Coolen Expertise. Zij hebben Coolen Expertise ingeschakeld als hun contra-expert, nadat hun woning werd getroffen door brand.

Was u direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Direct na de brand (al tijdens de brand zelfs) kregen wij verzoeken van diverse contra experts om deze onze zaken te laten behartigen. Na een inschatting van de schade en door diverse aanbevelingen hebben we toen besloten om zeker een expert in te schakelen. Waar we ook zeker geen spijt van hebben gehad.” 

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Zowel bij de inboedel als bij de opstal is er een grote deskundigheid gepresenteerd. Natuurlijk wil je zelf graag zo snel mogelijk aan de gang om te herstellen maar naarmate de tijd vorderde leek het ons het verstandigste de tijd het voordeel van de twijfel te geven en zo de resultaten optimaal te laten zijn na alle onderzoeken. Het contact met de experts van Coolen Expertise was intensief, deskundig en we voelden een betrokkenheid die we wel konden gebruiken. Een soort ‘warm nest’ waar we onze vragen en twijfels konden inbrengen. Kortom, ondanks de brand, toch een leerzaam en prettig proces waar we goed uitgekomen zijn.” 
 

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“Deskundigheid en innerlijke rust vooral en hierdoor het gehele schade proces zonder al teveel “hobbels “doorlopen. Het gevoel er niet ‘alleen voor te staan’ geeft ook de rust en de berusting dat het uiteindelijk weer goed komt.  Zelf veel research gedaan en offertes laten maken  zodat Coolen Expertise hiermee aan de gang kon gaan. Zelf neem je de schade toch het beste waar en is toch essentieel bij een schade.

Daarna is het zaak alles goed te inventariseren en financieel in beeld te brengen. Deze resultaten zijn toe te schrijven aan het goede en professionele  werk van Coolen  Expertise. Financieel en communicatief  uitstekende resultaten door optimale inbreng van de geinventariseerde schaderapporten en vooral uitwerking hiervan door de experts van Coolen Expertise. Klasse!”

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Zo snel mogelijk een betrouwbare {!} expert benaderen die alles beter overziet , zeker de eerste dagen. Die de ‘ klappen van de zweep’ ook beter kent en die rust en orde kan scheppen in de chaotische fase maar ook in de tijd daarna. Denk dat wij in ieder geval een uitstekende keuze gemaakt hebben door met Coolen Expertise in zee te gaan. Bedankt voor al het werk en jullie inspanningen voor onze zaak.
 
Al met al weer een bijzondere ervaring die ons in contact heeft gebracht met deskundige en fijne, warme mensen.” 
Coen en Maria Smarius
 
 
 
 

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×