Familie Wasseveld

vorden, Gelderland
Brandschade
Particulier

Een snelle en discrete afhandeling

Neem contact op
blank

Begin 2017 werd de familie Wasseveld vroeg in de ochtend opgeschrikt door brand. Gelukkig kon de familie de woning tijdig verlaten en was de brandweer snel ter plaatse. Helaas kon niet worden voorkomen dat de inboedel volledig verloren is gegaan en de opstal fors beschadigd is. Familie Wasseveld heeft Coolen Expertise ingeschakeld als contra-expert en hieronder delen zij hun ervaring.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra-expert in te schakelen.
Wij werden tijdens de brand al gebeld door Coolen Expertise, maar hadden te veel aan ons hoofd om hier direct op in te gaan. Later kwam er een goede bekende bij ons en hij adviseerde ons om een contra-expertise bureau in te schakelen. Hij noemde hierbij Coolen Expertise als een zeer goed bedrijf en heeft ons ook geholpen om in contact te komen met hen. We hebben later in de middag een gesprek gehad en besloten om van de diensten van Coolen gebruik te maken.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
De afhandeling van het hele proces is heel goed verlopen. De medewerkers hebben ons van het begin af aan veel werk uit handen genomen en weten ook precies waar ze voor diverse zaken moeten zijn. Als we vragen hadden dan gaven zij ons daar ook een duidelijk antwoord op.

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht / opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben ervoor gezorgd dat wij ons veel minder zorgen maakten over de hele afhandeling van de schade. Er was al zoveel wat er op ons afkwam na de brand.
Coolen Expertise heeft een heel mooi resultaat voor ons behaald. Dit hadden wij zelf nooit kunnen behalen. Wij kunnen er weer een compleet nieuw huis met inboedel van bouwen.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Wij zouden iedereen die een brand heeft meegemaakt willen adviseren om een contra-expertise bureau in te schakelen. Daarbij zouden wij zeker Coolen Expertise aanbevelen voor een snelle en discrete afhandeling.
Wij willen via deze weg alle medewerkers voor en achter de schermen ontzettend bedanken voor alle hulp en steun die wij hebben gekregen!

Familie Wasseveld, Vorden

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

blank

ing. J. (Johan) van Griensven

06 20 00 63 60

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×