Hy Supply

Elst, Gelderland
Brandschade
Zakelijk
Groothandel

Coolen expertise heeft ons veel meer gebracht dan waarop we gehoopt hadden

Neem contact op
blank

Een grote brand legde groothandel Hy Supply in de as. Ondernemers Theo en Michael hebben Coolen Expertise ingeschakeld als hun eigen expert.

Was u direct na de schade overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
“Door de verhalen die je overal hoort over de werk en handelwijze van verzekeringsmaatschappijen bij schade, wisten wij vanaf het eerste moment dat wij het heel moeilijk zouden krijgen. Toen ons deze ellende overkwam, hebben we dan ook direct bij andere slachtoffers informatie ingewonnen en zo kwamen we erachter dat Coolen Expertise een van de weinige onafhankelijke bedrijven is die in dit segment opereren en daarom hebben we voor hen gekozen.”

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
“Wij zijn erg blij met de manier waarop Coolen Expertise de zaak heeft afgehandeld. De medewerkers van Coolen Expertise zijn erin geslaagd ons hoop te geven en vertrouwen op een goede afloop. De koele achterdochtige benadering van de verzekeringsmaatschappij na de ramp die ons al was overkomen hebben een zware druk op ons gelegd en de firma Coolen Expertise heeft ons door hun handelwijze de kracht gegeven het gevecht met de verzekeringsmaatschappij aan te gaan.”
 
Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
“Coolen expertise heeft ons veel meer gebracht dan waarop we gehoopt hadden. Wij hadden nooit gedacht iets van de verzekering te krijgen omdat deze zich in allerlei bochten wrong en ons vals beschuldigde op basis van verdraaide onderzoeksgegevens, geleverd door een inferieur brandtechnisch bureau in samenwerking met een laboratorium dat niet geaccrediteerde testmethodes gebruikt. Toch hebben wij dankzij de firma Coolen Expertise gekregen waar we recht op hadden en dat was zonder hun nooit gelukt.”

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
“Ik zou iedereen die geconfronteerd word met een ramp zoals een brand adviseren zich door de firma Coolen te laten bijstaan. Niet alleen de kennis van zaken en het zeer kundige team dat alle facetten van deze branche tot in de puntjes beheerst maar ook de menselijke benadering van dit team hebben ons in deze moeilijke dagen op de been gehouden.”
 
Theo en Michael

Hy Supply

www.hysupply.nl


logo_hy-supply_website

 

 

 

 

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×