Jos Sleegers

Vlijmen, Noord-Brabant
Brandschade
Zakelijk

Geruststelling dat er een bedrijf is dat voor jouw belangen opkomt

Neem contact op
blank

De familie Sleegers is eigenaar van een bedrijvenverzamelgebouw gelegen achter hun woonhuis. Begin 2014 ontstond brand in een van de verhuurde ruimtes, welke snel oversloeg naar de rest van het verzamelgebouw. De familie Sleegers heeft Coolen Expertise ingeschakeld als hun contra- expert en hieronder vertellen zij hun verhaal.

 

“Op 2 februari 2014 om 13.35 uur werd ik gebeld door een huurder, die geconstateerd had dat er rook uit een ruimte met daarin een verdeelkast kwam. Ik ben onmiddellijk gaan kijken en heb de brandweer gebeld. Toen konden we nog niet bevroeden wat de gevolgen zouden zijn……

 De brandweer was snel ter plekke. Al gauw kwamen de vlammen door het dak en werd met ontruimen van de naastliggende panden begonnen. Diverse huurders die in een heel ander gedeelte zaten, kwamen vragen of ook zij gevaar liepen, waarop wij “Nee”zeiden.

Dan blijkt dat het vuur als een razende overslaat naar de andere rurimtes en is het hek van de dam. Uiteindelijk zouden 23 brandweerkorpsen hun medewerking verlenen en moest er extra water worden gepompt uit de Nieuwkuijkse Wiel, om de brand onder controle te krijgen Wij stonden er verslagen bij. Gelukkig waren er geen persoonlijke ongevallen en werd ons aangrenzende woonhuis gespaard.

 In de loop van de middag kwam er een man langs van Coolen Expertise Buro. Hij stelde zich netjes voor en vroeg ons of hij uit mocht leggen wat hij voor ons kon betekenen.

Zijn rustige manier van benadering sprak ons direct aan. Ook de werkwijze van Coolen deed ons besluiten direct met Coolen Expertise in zee te gaan.

De volgende ochtend zaten we reeds op hun kantoor en werd onze verzekeringspolis erbij gehaald. Vanaf nu leefden wij in een wereld van experts en contra-expertise.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat je als leek niet op kunt boksen tegen de grote verzekeringsmaatschappijen met hun experts, die er natuurlijk op uit zijn om zo weinig mogelijk uit te keren. Het is nodig dat je iemand hebt die jouw belangen vertegenwoordigt op een rechtvaardige en juridisch zuivere manier.

Dat wij e.e.a. uit handen konden geven aan Coolen betekende niet dat wij ook achterover konden gaan leunen. Uiteraard hebben zij heel veel gegevens nodig zowel technisch voor wat betreft het bepalen van de herbouwwaarde, alsook voor wat betreft de verloren gegane inboedel. Coolen heeft dit heel goed onderverdeeld. Door beide experts zijn wij stap voor stap begeleid.

In geval van moeilijke juridische zaken kan er tevens gebruik gemaakt worden van Coolen Consultancy, iemand die zijn sporen in het verzekeringswezen al lang heeft verdiend. Ook hier hebben wij profijt van gehad. Zijn onorthodoxe manier van handelen sprak ons zeer aan.

 “Ieder zijn vak” Dat geldt zeker ook in de wereld van verzekeringen. Een brand zet je wereld op zijn kop. Maanden van slecht slapen zijn het resultaat. Dan is het een enorme geruststelling dat er een bedrijf is die voor jouw belangen opkomt. Wij zijn blij dat wij de juiste keuze middels Coolen Expertise hebben gemaakt.”

 

Jos Sleegers

Vlijmen

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×