Mevrouw van Roozendaal

Lucaswolde, Groningen
Brandschade
Particulier

zeer goed op de hoogte van de valkuilen van de verzekering

Neem contact op

In januari 2013 werd de woning van mevrouw van Roozendaal getroffen door een brand. Op haar perceel heeft mevrouw van Roozendaal tevens een kattenopvang. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat de woning volledig afbrandde. Gelukkig konden zowel mevrouw van Roozendaal als de katten in veiligheid gebracht worden gebracht. Coolen Expertise heeft mevrouw van Roozendaal bijgestaan in de schaderegeling. Hieronder vertelt zij haar verhaal.

Een paar uur na de brand, die nogal uitgebreid op het regionale nieuws vermeld was, werden we gebeld door een bekend bedrijf waar niet lang voordien ook brand geweest was. De eigenaar bedeelde ons warm aan om een goede contra-expert in te schakelen. Hij gaf te kennen goede ervaringen te hebben met de experts van Coolen Expertise.

Hij had dat zelf ook gedaan en hij was zeer enthousiast over de hele gang van zaken en hij wist zeker dat hij zonder Coolen er niet goed vanaf gekomen zou zijn met de schaderegelingen van de verzekering. We hebben meteen gebeld en dezelfde middag was de expert van Coolen Expertise al aanwezig.

Zij nam meteen het gesprek en daarna ook alle handelingen met de verzekeringsmensen, die intussen ook aanwezig waren, uit handen. Dat heeft ze van het begin tot het afsluiten van het hele proces volgehouden. Voor mij heeft vooral indruk gemaakt dat de expert van Coolen Expertise heel goed weet dat mensen na een brand chaotisch zijn en vergeten hun eigen belangen, zoals de financiën te verdedigen. Gedupeerden zoals ik zijn meer bezig met de film in hun hoofd van de verschrikkelijke brand en de verdringing dat er niets meer over is van alle bezittingen.

Met een ijzeren geduld zorgde de expert van Coolen ervoor dat toch de lijsten van verloren goederen gemaakt werden zodat een schadebedrag vastgesteld kon worden. Zij begreep dat het maken van die lijst een hel is omdat dan pas goed doordringt wat je allemaal kwijt bent. Ook zorgde ze ervoor dat een slordigheid bij de verzekering, waarschijnlijk ontstaan na een fusie, die ten onrechte in mijn nadeel uit zou pakken, door de verzekering rechtgezet werd. Dat zou mij zonder Coolen Expertise nooit gelukt zijn.

Coolen Expertise heeft ervoor gezorgd dat we met voldoende financiële middelen konden herbouwen, kortom, dat we kregen waar we recht op hadden.

Aan mensen die ook gedupeerd zijn door een brand kunnen we met volle overtuiging zeggen, benader altijd een expertise bureau en benader dan vooral Coolen Expertise!

Zij hebben een zeer hoge persoonlijke inzet, zijn zeer goed op de hoogte van alle valkuilen die verzekeringen graag voor je neerzetten en zij nemen een ongelofelijke last van je schouders door al die zaken te regelen waar op dat moment je hoofd niet naar staat. Zaken waar je zelf te weinig kennis van hebt, maar waarvan je later ziet hoe nuttig hun doortastendheid is geweest.

Dank je wel Coolen Expertise medewerkers!!

Mevrouw van Roozendaal

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×