Primetime

Cuijk, Noord-Brabant
Brandschade
Zakelijk
Horeca, catering, sport en recreatie

Onafhankelijke specialisten waar de gedrevenheid vanaf druipt

Neem contact op
blank

Op een zaterdagavond in augustus is er een enorme brand ontstaan aan de achterzijde van een bedrijvengebouw. In het achterste gedeelte waar de brand ontstond, is het bedrijf Prime Time Events gevestigd. Men houdt zich doende met professionele eventtechniek, innovatief eventmeubilair, bijzondere accessoires, groen- en bloemdecoraties en men levert een vakkundig team voor techniek en inrichting. Door de brand was alle inventaris total loss. De dag na de brand werd de eigenaar vanuit meerdere hoeken geattendeerd op Coolen Expertise en is er contact geweest, waarna een eerste afspraak volgde. Hierbij werd Coolen Expertise als contra-expert aangewezen. Hieronder vertelt de heer Michiels zijn ervaringen met Coolen Expertise als zijn contra-expert.

Waren jullie direct na de brand meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Al tijdens de brand werden we door een bevriende relatie getipt om een goede contra-expert in te schakelen waarbij de naam van Coolen Expertise werd genoemd. Hierop hebben we direct besloten om hen in te schakelen.

Hoe hebben jullie het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Wij hebben het proces als zeer prettig ervaren. Bij inschakeling van Coolen Expertise wordt je direct omgeven door onafhankelijke specialisten waar de gedrevenheid vanaf druipt. De expertise, daadkracht en snelheid waarmee Coolen Expertise direct na de brand te werk ging bracht ons de rust, kracht en doorzettingsvermogen om direct vanuit een andere locatie onze activiteiten weer op te pakken en te zorgen dat alle opdrachten naar behoren konden worden uitgevoerd en we dus in business bleven.

Wat heeft Coolen Expertise jullie gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Naast dat zij ons volledig hebben ontzorgt in de communicatie en schaderegeling met de verzekeraar, zijn we ook nog eens enorm tevreden met het uiteindelijk geboekte resultaat.

Wat zouden jullie na jullie eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een brand?
Keep calm and let Coolen Expertise handle it!

De heer Michiels, Primetime Cuijk

Logo-Primetime

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×