RES Software

Den Bosch, Noord-Brabant
Waterschade
Zakelijk
Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Ik ben Coolen Expertise zeer dankbaar voor het snelle handelen

Neem contact op

In een weekend in mei 2017 werd het kantoor in Den Bosch van RES Software getroffen door een forse waterschade. In het weekend is op een bovenverdieping  van het kantoor een leiding gesprongen. Dagen heeft het water gestroomd en het hele kantoor is doorweekt.

Op aanraden is Coolen Expertise als contra expert ingeschakeld. Mevrouw Helma Hendriks van RES vertelt hieronder over de goede ervaringen met Coolen Expertise.

Was u direct na de schade meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
RES heeft op zondagmiddag 21 mei direct Coolen Expertise ingeschakeld om te komen n.a.v. de grote waterschade. Direct de volgende ochtend om 08.00u stonden de experts klaar voor ons om aan de slag te gaan.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Als zeer positief, het is na een schade in welke vorm dan ook, ontzettend fijn om experts erbij te hebben die je in de roerige tijd goed kunnen ontzorgen op het gebied van schadeverzekeringen.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
De expert van Coolen Expertise heeft veel zorgen uit handen genomen door de dag na de schade met de verzekeraars in gesprek te gaan. Direct nadat de waterschade was ontdekt was er iemand van Coolen Expertise aanwezig om de schade te beoordelen en alles mee ingang te zetten met onze verzekeraar.

De expert van Coolen Expertise heeft mij duidelijke instructies gegeven welke documenten hij wilde ontvangen van RES en op welke termijn. Dit om de voortgang erin te houden. Op 13 juli waren de financiële zaken door Coolen Expertise finaal gemaakt.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een schade?
Bij elke schade in welke vorm dan ook is het heel belangrijk om met de juiste partijen/mensen samen te werken. Er komt veel bij kijken, zeker op verzekeringsgebied. Ik zou zeker weer kiezen voor Coolen Expertise omdat deze voor mij heel veel verzekeringswerk uithanden heeft genomen.

“Grote complimenten, zonder hen was het zeker niet zo snel gegaan. Ik ben Coolen Expertise zeer dankbaar voor het snelle handelen.”

Namens Res Software Mevrouw Helma Hendriks

Res Software
https://res.com/

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

drs. M. (Maik) Vaneker

06 51 24 02 52

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×