S.D.O. Schoonmaakdiensten

Weert, Limburg
Brandschade
Zakelijk
Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

De expert van Coolen weet gewoon de weg

Neem contact op

In mei 2017 werd er ’s ochtend in het pand van S.D.O. Schoonmaakdienstverlening brand ontdekt.  Deze was ontstaan in de wasdroger. Als gevolg van de brand is een zeer forse rook- en roetuitstoot door het pand heen gegaan. Hierdoor is de inventaris en de goederen volledig verloren gegaan. S.D.O. heeft direct na de brand Coolen Expertise ingeschakeld als hun contra-expert.

Heftige reactie verzekeraar
De heer Rob Oosting, directeur S.D.O. vertelt hieronder hoe hij de dienstverlening van Coolen Expertise heeft ervaren. “Ik had nog nooit gehoord van contra expertise, maar zag vrij snel de mogelijkheden na de eerste uitleg van de dame aan de telefoon wilde ik inderdaad een ontmoeting om dit verder te bezien. Daar kwam de expert van Coolen Expertise in beeld. De verzekering expert was al bij ons en begon behoorlijk te protesteren toen hij hoorde dat de expert van Coolen Expertise onderweg was!! Daar was ik reeds voor 90% overtuigd door de heftige reactie van mijn verzekeraar, ik dacht okeee wat is hier aan de hand?!

Zonder poespas
Het proces werd vlot in gang gezet zonder poespas, omdat onze expert (de contra expert vanuit Coolen) gewoon de weg weet. 
Coolen Expertise heeft zowel tijdens als na het hele schaderegelingsproces goed bewaakt en gestuurd dat wij ontvangen waar wij voor verzekerd zijn, hetgeen wij nooit zelf hadden kunnen verzorgen op deze snelle en adequate manier. Ook de nazorg met name is voortreffelijk, een hele geruststelling!

Brand blijft een ramp maar als…

Geloof mij kies Coolen voor je geld!!”

De heer Rob Oosting
Directeur SDO

 

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

drs. M. (Maik) Vaneker

06 51 24 02 52

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×