Stichting de Uil

Rotterdam, Zuid-Holland
Brandschade
Zakelijk
Horeca, catering, sport en recreatie

professionele steun en menselijke kijk op het hele verhaal

Neem contact op

In april 2015 is er brand ontstaan aan het pand van stichting de Uil. Direct na de brand bleek dat zowel het pand als de inboedel total loss waren. Doordat een van de bestuursleden recent persoonlijk ervaring had met brandschade, werd direct een contra-expert ingeschakeld. Hieronder vertelt Henk Riethoff, bestuurslid van de stichting, zijn ervaringen.

Hierbij onze ervaringen met Coolen Expertise. En ieder woord is gemeend.

Toen wij als bestuur geconfronteerd werden met de brand van ons monumentale pand aan de Dreef in Rotterdam Vreewijk kwamen ook direct vragen. Vragen waar je als leek geen antwoord op weet. Omdat één van onze bestuursleden zelf kort daarvoor thuis brand heeft gehad en dus uit ervaring wist wat er allemaal geregeld moest worden, werd al snel besloten om een contra-expert in te schakelen. Het contact met Coolen Expertise, was zeer prettig. Op al onze vragen had hij een antwoord en kwam hij met ongevraagd maar zeer bruikbaar advies. Omdat wij een Stichting zijn met alleen maar vrijwilligers en afhankelijk zijn van giften en subsidie was het voor ons in eerste instantie heel lastig om ons voor te stellen om door te kunnen gaan, maar de expert van Coolen Expertise, heeft ons echt geholpen om alles weer positief te bekijken. Hij heeft in het overleg met de verzekering er voor gezorgd dat alles is vergoedt. Wij, en dan bedoel ik iedereen bij Stichting de Uil en de bewoners van Vreewijk die steun nodig hebben van ons, willen Coolen Expertise, met name de expert, bedanken voor de professionele steun en menselijke kijk op het hele verhaal.

Dankzij hen is het “in de brand, uit de brand”.

Henk Riethoff
Stichting de Uil

de uil

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

drs. M. (Maik) Vaneker

06 51 24 02 52

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×