Vleeskalveren Adriaans

Someren, Noord-Brabant
Stormschade
Zakelijk
Agrosector

Veel sneller dan ik had verwacht afgewerkt

Neem contact op

Begin juni 2016 werd zuid oost brabant getroffen door flinke regen en hagelbuien. Zo ook het vleeskalverenbedrijf van de heer Adriaans. De enorme hagelstenen hadden het (asbest) dak van de stallen flink beschadigd. De heer Adriaans twijfelde geen moment over het inschakelen van een contra-expert en heeft Coolen Expertise gevraagd zijn belangen te behartigen. Hieronder vertelt de heer Adriaans zijn ervaringen met Coolen Expertise.

Was u direct na de schade meteen overtuigd om een contra- expert in te schakelen?
Ik was inderdaad meteen overtuigd om een contra-expert in te schakelen want wat de tussenpersoon van de verzekering mij vertelde beviel me niet zo goed, met name dat ik van de asbeststal maar ongeveer 25% van de nieuwe platen vergoed zou krijgen.

Hoe heeft u het schaderegelingsproces met Coolen Expertise ervaren?
Het hele proces is veel sneller dan ik had verwacht afgewerkt. Ook vond ik het heel goed dat Coolen Expertise aanwezig was tijdens het bezoek van de expert van de verzekering, je wordt op die manier toch ontzorgd en weet dat je er niet alleen voor staat op dat moment.

Wat heeft Coolen Expertise u gebracht/opgeleverd tijdens en na het schaderegelingsproces?
Het heeft een behoorlijk financieel voordeel opgeleverd in vergelijking met wat we hadden ontvangen als we het zelf hadden moeten doen. En door de snelle afhandeling konden wij gaan doen waar het allemaal om draaide, namelijk het herstellen van de schade zonder ons nog druk te hoeven maken of het financieel wel uit kon.

Wat zou u na uw eigen ervaringen adviseren aan gedupeerden van een schade?
Ik zou andere adviseren om in geval van serieuze schade direct een contra-expert in te schakelen. Zij zijn veel beter in staat om met de experts van de verzekering te praten, te onderhandelen en weten ook de schade goed te definiëren. Zelf heb je lang niet altijd direct door hoe groot de schade is en zeker niet de gevolgschade, kortom zeker een aanrader!

De heer Adriaans
Someren

 

Gerelateerde ervaringen

Interesse of wil je graag meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×