Stichting Kansarmen Roemenië | Coolen Expertise Foundation

Sedert 5 jaar voert Coolen Expertise een actief MVO-beleid. Dit heeft zich de afgelopen jaren onder andere vertaald in diverse initiatieven en bijdragen aan maatschappelijke doelen in het binnen- en buitenland.

Dit jaar is er gekozen om deze initiatieven verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Om dit te realiseren is een nieuwe stichting in het leven geroepen: Coolen Expertise Foundation. 
 
Deze stichting zal zich onder andere door Coolen Expertise en Coolen China worden gefinancieerd om maatschappelijk doelen te ondersteunen. Tevens zal de stichting actief deelgenoten gaan werven voor financiële en materiële bijdragen.
 
Coolen Expertise Foundation richt zich op 2 doelen. Allereerst sociaal maatschappelijk particuliere initiatieven in Nederland. Voorbeelden zijn bijdrage aan een natuurspeelplaats, bijdrage brandwondenfonds, sponsoring van Alpe d’HuZes, etc. Daarnaast kiest de stichting projecten uit in het buitenland waar de allerzwaksten in onze samenleving door worden ondersteund.
 
Stichting Kansarmen Roemenië
Coolen Expertise Foundation is in contact gekomen met de heer Wim Jilesen. Wim is oprichter van Stichting Kansarmen Roemenië. Deze stichting is ontstaan in 2003 tijdens één van de eerste kleinschalige hulpacties. Inmiddels is de stichting sterk geprofessionaliseerd en helpt grote groepen mensen in Roemenië. Meer informatie is te vinden op www.hollandroemenie.nl
 
Momenteel is Stichting Kansarmen Roemenië onder leiding van Wim Jilesen doende met een nieuwe hulpactie genaamd: Een Dak Boven Je Hoofd. Coolen Expertise Foundation heeft dit project omarmd. 
 
Door het schenken van materiaal, kennis en tijd hopen we gezamenlijk zoveel mogelijk mensen voor de winter een goed dak te kunnen geven. Zowel hout- en plaatmateriaal zal worden geschonken. Daarnaast zal Anton Coolen samen met Wim Jilesen diverse malen naar Roemenië afreizen om dit project te begeleiden en daar te coördineren.
 
Inmiddels heeft het eerste bezoek plaatsgevonden. Er is geïnventariseerd welke materialen nodig zijn en hoe dit project logistiek aangepakt moet worden. Samen met de Roemeense vertegenwoordigers van Stichting Kansarmen Roemenië is een totaal plan van aanpak gemaakt.
 
Tevens zullen Wim Jilesen en Anton Coolen er strikt op toezien dat de gedoneerde zaken niet in de verkeerde zakken en handen komen. Kortom alleen de allerzwaksten mogen baat hebben van dit initiatief.
 
Steun de stichting
Het zou fantastisch zijn als u deze stichting ook helpt! Dit kan met een gift. U kunt een bedrag doneren op bankrekeningnummer 1431.34.590 ten name van Stichting Kansarmen Roemenië. Ook hulpgoederen als kleding, dekens en schoenen zijn zeer welkom. Hiervoor kunt u contact opnemen met Wim Jilesen ([email protected]). Heel veel dank!
[nggallery id=4]

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×