Succes voor het intermediair en Coolen Expertise

PERSBERICHT

SUCCES VOOR HET INTERMEDIAIR EN COOLEN EXPERTISE

De dialoog met het intermediair over contra- expertise en de samenwerking met tussenpersonen, stond dit jaar hoog op de agenda bij Coolen Expertise. Dit onderwerp bleek voor alle partijen een geslaagde keuze!

Succes

Klaas Coolen van Coolen Expertise spreekt van een succes: “We hebben het afgelopen jaar echt gefocust op de dialoog met het intermediair. Ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast dit is ontvangen door de markt. Vele kantoren konden onze bezoeken en ondersteunend materiaal erg waarderen. Het was leerzaam om samen in gesprek te gaan en te onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken”. Het succes zit vooral in de bewustwording bij het intermediair over zorgplicht met betrekking tot contra- expertise, alsmede hoe de contra- expert en intermediair als team verzekerde optimaal van dienst kunnen zijn.

Bezoeken, materiaal en rapport

Voor het intensiveren van de samenwerking met het intermediair heeft Coolen Expertise haar team versterkt met Richard Boxtart, zelf al meer dan 35 jaar actief in de financiële dienstverlening en oud bestuurslid van de Adfiz. Hij heeft afgelopen jaar meer dan 300 intermediairs bezocht en daarbij uitgebreid gesproken over contra- expertise en de samenwerking met het intermediair.

Als extra ondersteuning is er duidelijk beeld- en geluidsmateriaal ontwikkeld. Mr. Dik van Velzen (senior beleidsadviseur NIVE- SVV) heeft aanvullend het rapport: “Expertise, contra- expertise en zorgplicht” geschreven, dat met veel enthousiasme en lof is ontvangen in de markt.

Onbekendheid en zorgplicht

Naast de vele positieve geluiden was er ook nog veel onbekendheid. “Het heeft mij wel verbaasd dat er nog veel intermediairs onbekend zijn met het fenomeen contra- expertise en de rechten van hun klanten” aldus Klaas Coolen. “Gelukkig hebben we veel kunnen bereiken met onze gesprekken en het rapport over zorgplicht. Tussenpersonen, die eerst alleen in geval van discussie met de maatschappij op contra- expertise wijzen, zijn nu overtuigd dat het altijd van groot belang is, om in geval van een grotere schade, een contra- expert in te schakelen of in ieder geval verzekerde te wijzen op zijn rechten op een contra- expert”.

De dialoog gaat door

In 2015 zal Coolen Expertise de dialoog met het intermediair verder verdiepen. Naast nieuwe kantoren bezoeken, zullen we de bestaande relaties verder gaan versterken. Klaas Coolen: “Het enthousiasme van het intermediair en de resultaten die reeds zijn behaald, geven genoeg reden om de samenwerking nog verder uit te bouwen”.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Klaas Coolen: 073-6441616 of [email protected]. Coolen Expertise is mede marktleider op het gebied van contra- expertise in Nederland, dat zich inzet voor de belangen van gedupeerde(n) na (brand-) schade tijdens het schaderegelingsproces. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.coolenexpertise.nl.

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×