Timelapse van herbouw Primetime Cuijk na allesverwoestende brand

Primetime Eventtechniek + Inrichting is na negen maanden weer heropend. Hieronder 2 prachtige timelapse video’s van de herbouw en herinrichting. Met pure ondernemerschap, doorzettingsvermogen en een fantastisch team is het gelukt om in een relatief korte tijd nog sterker, groter en beter terug te komen.

Allesverwoestende brand

Primetime Eventtechniek + Inrichting draait – na de allesverwoestende brand ruim acht maanden geleden – weer op volle toeren op de vertrouwde plek aan de Hapsebaan. Hoe dat in z’n werk gaat, hebben ruim zeshonderd mensen ervaren tijdens de open dag op eerste pinksterdag. Hiermee hebben Patrick en Sylvia Michiels een roerige tijd afgesloten.

Op het moment dat de brand uitbreekt, is het echtpaar met hun drie dochters op de terugweg naar huis van vakantie. “Op het moment dat we gebeld werden met dit nieuws weet je niet wat je moet verwachten. Je wil alleen zo snel mogelijk naar huis. Als je vervolgens hoort dat er niets meer te redden valt, ben je zo ontzettend boos en word je er letterlijk misselijk van. Je bent zo machteloos”, beschrijft Sylvia. Patrick vult aan: “Jaren hebben we hard gewerkt om op dit niveau te komen. En dan dit… Maar het meeste indruk heeft de rookpluim gemaakt die we al zagen hangen toen we vanaf de A77 de A73 opdraaiden. Dat beeld gaat nooit meer weg”, vertelt Patrick

Steun

Sylvia beschrijft de periode na de brand als een rollercoaster. “Je weet niet wat er op je afkomt. Gelukkig zijn we direct naar advocaat Eugène van Kempen doorverwezen, die ontzettend veel ervaring met dit soort zaken heeft. Samen met Bas Wolf Assurantiekantoor en het team van Coolen Expertise, dat gespecialiseerd is in contra-expertise, hadden we een team van professionals om ons heen waar we volledig op konden leunen én die ons uit de wind hielden. Hierdoor konden wij ons volledig concentreren op de wederopbouw van Primetime.”

“Je omgeving – en dan denk ik aan familie, vrienden, ons team, en leveranciers, maar ook aan partners als Coolen en Van Kempen, klanten die het vertrouwen in ons bleven houden én collega-bedrijven – zorgen ervoor dat je dit aan kunt. Als onze leveranciers ons niet meteen bij hadden gestaan, waren we hier nog niet geweest. Een dag na de brand hadden we de sleutel al van ons tijdelijk pand in Escharen en dankzij de vrijwilligers van Ballonfestival Grave, maar ook vrienden en familie, hadden we daar direct dertig extra mensen om onze steigerhouten meubels te maken. Het is echt bijzonder om het magazijn binnen te lopen en dan veertig man bezig te zien”, vertelt Sylvia.

Terug

Meteen na de brand geeft Patrick al aan dat hij zo snel mogelijk terug naar Cuijk wil. En dat is gelukt met behulp van heel veel ondernemers in de regio; 7 maanden en 27 dagen later is het prime time – ze krijgen de sleutel van de nieuwbouw. Er staat een prachtig pand dat van alle gemakken is voorzien, zodat het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst is. “Dankzij de loading docks kunnen we onze spullen vliegensvlug in- en uitladen. De stellages zijn door het team zelf ingericht op de voor hun meest efficiënte wijze. En we hebben alle ruimte in onze zagerij en verfruimte om onze meubels te maken”, toont Patrick.

Primetime Eventtechniek + Inrichting
Hapsebaan 4, 5431 NG Cuijk
0485-318375
[email protected]
www.primetime.nl

Logo-Primetime

De Coolen Expert

Neem contact op met onze experts.

Laatste artikelen

blank

Onze kosten?

Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.

Lees meer
blank
Niet tevreden is niet betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat wij zoveel meerwaarde voor jou realiseren, dat jij de eventuele minimale kosten graag voldoet.
Graag leggen we je uit hoe dit werkt.
blank

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×